NEW YORK!!!

Har gjort så mycket där i New York, det var så roligt att vara där! Att se staden man ser på filmer och så! Vi har haft guidade turer från morgon till vid lunch tid, det låter lite men vi hann se jätte mycket! Fick fritid efter det och då goick vi runt där i New York. Vi bodde på ett hotel i New Jersey, ja samma plats där dom har filmat Jersey Shore. Har fotat en massa, kan inte lägga upp precis allt. Det har varit en upplevelse att vara här, se alla skyskrapor och folk, ja allt. Men ont i fötterna får man om man har fel skor! -.- Igåt har det regnat men förrgår var det fiiint väder! Vaknade inatt kvart i 2 för klockan kvart över 2 ska jag åka till flygplatsen, ja kvart över 2!! Jag åkte flyg till Houston, Texas och sen bytte jag flyg till Colorado Springs! Är här nu och vilar. :)
St. Patrick´s cathedral
Rockefeller center
På julen finns det en stor gran bakom guld statyen och ni kanske känner igen den från "Ensam hemma 2" då han var i New York och besökte den stora granen
Parkeringen där John Lennon mördades
Här filmades "Natt på museet"
Central Park
Time Square
Känner ni igen den? Den är från serien Vänner :)
Grand Central Treminal
Time Square!
Empire state building
Här spelades Project Runway in :)
Worl Trade Center, nu byggs det 3 eller var det 4 byggnader som minne
Frihets gudinnan, vi skulle egentligen åka båt men det hann vi inte för däcken på vårt buss sprängdes
Brooklyn bridge, vi skulle också gå där men det hann vi inte heller med
China Town
Vi har besökt Manhattan, Central Park, Harlem, Fifht avenue, rockefeller center, st.patrick´s cathedral, time square, greenwich village, soho, little Italy, china town, world trade center, tittat på brooklyn bridge, empire state building och frihets gudinna. Är nöjd över New York- helgen! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback