DAGENS DETALJ


Ring från Gina Tricot

FINLAND

Hello :) Tänkte blogga igår men jag hade inte tid så jag gör det idag istället. Finland resan var jätte rolig, man fi8kc träffa gamla vänner och träffa släktningar och kusinerna. Var där i två veckor och först åkte jag till Stockholm till Amerikanska ambassaden för Visum och när vi kom dit var det typ 50 meter lång kö ocyh vi ställde oss sist i kön ocyh tänkte "Det här tar nog långt tid" och där fanns en vakt som gick igenom med alla som stod i kön att man hade alla papper med sig och vi hade allt och vi sa att vi har tolk som ska vara med mig och då svarade han "Okej, men då när tolken kommer får ni ställa er först i kön" Oh yes tänkte jag ;) Tolken kom och vi gick förbi alla avundsjuka blickar till först i kön ;) Om det hade inte varit så så kanske vi har kunnat vänta i 2 timmar! :D
I Finland har jag gjort en massa saker och ska visa bilder från resan nu :) Det är faktiskt skönt att komma tillbaka till landet där man har växt upp :)
I Stockholm gjorde vi också roliga saker som att besöka Rosendalsträdgård, Skansen och Prins Eugens slott och där inne fanns det en utställing av designern Lars Wallins kläder.
Har haft många fester där också, en orsak var att morfar fyllde år, här på bilden är vi hos morfar :)
Jag hade inte träffat mina gamla klasskompisar på 2 år och nu träffades vi igen och det var kul :)
Jag :)
Jakobsdagar i Jakobstad, och på scenen sjunger min tre männing :)
Skönt att få dricka en kall Pepsi på en riktig varm sommardag på stranden :)
Och så blev det golf med kusinerna också :D
De var det några av sakerna jag har gjort i Finland :D
Ikväll blir det filmkväll hos Frida med Rebecka, det ska bli kul :D

I´M HOME


Nu är jag äntligen hemma från Finland! Har haft två fina veckor där som jag ska berätta mer imorgon. Har haft mycket att göra där och träffat många människor. Igår kom jag hem, har kört hela vägen hem och det tar ca 12-13 timmar. Men jo är det skönt att vara hemma igen, borta bra men hemma bäst! ;) Jag har haft bloggpaus så nu kör jag igång igen och nu är det bara nästan 2 veckor kvar tills jag åker!
Ikväll ska jag träffa Frida och Rebecka och ha en pizza kväll, det ser jag fram emot. :) Trevlig kväll!!

25 JULI 2011


Kände att jag behövde en ny design. Ville ha nåt annat uppiggande så jag tog den :)

SUNDSVALLS GATUFEST

Hej!
Nu ska jag lägga in bilder från Sundsvalls gatufest, de är ganska många. :) Den dagen var jätte roligt förutom att jag mådde inte så bra. Hade en konstig mage men åter till den dagen, vi var många döva som tillsammans, det var kul att vara med dom! Det var många artister som sjöng, jag ska visa några av dom. :) Det kryllade med folk, om det är gatufest här är det aldrig lite folk och vädret var toppen.  Och nu är det bara några dagar innan jag åker till Finland, längtar! :)
Ulrik Munther

Loreen

Jason Derulo

Danny

Vilken härlig kväll ;)

NU ÄR DEN MIN!

I förrgår åkte jag till Sundsvall och köpte en laptop! :D Är så glad nu! ;) Efter det var jag med på Sundsvalls gatufest, sent blev det men det var roligt! Har en massa bilder som jag ska lägga upp och de andra som vill ha, men gör det imrogon, orkar inte nu. :)
En HP

PACKAT OCH KLART!

Nu har jag packat klart (nästan) inför Sundsvalls gatufest imorgon och då ska jag sova hos Jessica. Jag längtar och det ska bli jätte roligt! Jag ska åka tidigt på morgonen och Rebecka ska åka med för jag ska till tandläkaren och sen till hörselcentralen. Suck, nu får man vakna tidigt... Men där mellan ska jag köpa nåt som jag har längtat efter att göra! Ni får veta det på torsdag! ;D Men kvällen ska bli jätte kul, är taggad! Så jag kommer inte att hinna blogga så mycket, bloggar troligen på torsdag.
Bilden är från idag, var på bryggan i stan med Annika, Frida och Rebecka. :)

MIN MINNESVÄRDA FÖDELSEDAG

På morgonen den 4 Juli 2011, väckte mina föräldrar och lillebror mig klockan 09.00 med mamma som hade en god frukost i brickan. De hade med sig mina presenter, jag fick en tidning, godis, pengar och glasögon. Men störst av allt är ju att få vara utbytes elev i USA. Jag är mycket tacksam att mina föräldrar hjälper och stöttar mig att jag vill till USA som utbytes elev.  Är jätte nöjd! Fick vakna klockan 09.00 och var dödstrött :O. Sov samma dag 2 timmar på kvällen! Var tvungen att vakna så tidigt för vi skulle ta ett foto till mitt visum. Idag (tisdag) fick man en glad överraskning på  Facebook med många födelsedags hälsningar!
Mina föräldrar överraskade mig med att åka till...
Höga kusten bron med god lunch och sen åkte vi till...

Till en plats där man kunde spela minigolf

Tack för presenterna och dagen, mamma, pappa och Calle! Jag är jätte nöjd!

FILMMYS!

Hejhej!
Idag åkte jag och Frida till Annikas sommarstuga och där fikade vi och åt hamburgare, det var roligt. :) det tar ungefär en halvtimme att köra till hennes sommarstuga med våra mopeder, man kände sig stel efteråt efter man har suttit så länge ;O Efteråt åkte vi till coop och köpte smått och gott, sen åkte vi till Annikas hem och såg på en rolig film med chips, dipp och cider framme. ;) Filmen hette "Min låtsas fru". Imorgon är det min födelsedag, jag kan inte fatta det! Att dagen är här. Men nu sak jag inte skriva nåt mer, god natt!

Sommarens trender, jeans

Jeans! Vem älskar inte jeans? Det finns massor av jeans, jeansskjorta, jeans shorts, jeans klänning... Det finns olika färger också och former. Jeans trenden är nåt att haka på.
På catwalkenMin jeansskjorta

BLOGGAR MER IMORGON!

Jag har också städat klädgarderoben idag, det behövde det nog ;). Det är fint nu men det var det inte innan kan jag säga. ;) Jag bloggar mera imorgon för jag är trött nu, sov nästan ingenting inatt för det var föör varmt i mitt rum, hoppas att det är bättre ikväll för jag behöver verkligen sova! Rebecka har besökt mig idag och vi pratade och såg på film. Skönt att bara ta det lugnt och vara med henne och ta en paus från solen och det regnar idag. Imorgon ska jag träffa kompisarna om det är fint väder, hoppas! Trevlig kväll och kram på er alla!