Min dag i bilder

Idag åkte jag och Frida till Annika och fotade en massa bilder tillsammans. Fotade över 100 bilder så jag lägger inte upp allt, det tar så långt tid. Men det var en rolig dag! Frida var med i början med sen skulle hon till Birsta så jag och Annika fortsatte att fota själva. Nu bjuder jag på fina bilder på oss ;)

Film tips

Igår såg jag på två bra filmer,
Det är en feel-good film, passar perfekt i en rengig dag! :)
Var på bio och såg på den här filmen Fast and Forius 5 igår, om man tycker om 1-4 då ska man titta på den. :)

Morsdag

Idag var det morsdag, firade mamma med presenter och tårta. :)
Världens bästa mamma, hoppas att du har haft en bra morsdag!

Trädgår´n

Den kvällen var en av de roligaste kvällarna, snart far jag till USA så det var perfekt! Före det var jag med klassen och några andra och var ute och åt på restaurang! OH vad god mat det var, efterrätt också! Efter det åkte jag till Trädgår´n, där är det en plats vi döva samlas varje torsdag, det är som en undgoms gård för de som inte vet. :) Var ute hela kvällen och hade kul och jag bara njöt att vara med dom.  :) Tack för kvällen! Nu kommer det en massa bilder!
Nu blir det bara bättre, lov i nästa vecka och sen är det en vecka kvar och sen.. SOMMARLOV!

Gårdagens val

Hej!
Hade det här på mig igår i en rolig kväll, bilder kommer i nästa inlägg! :)
Leggings, Vet ej
Tunika, Gina Tricot
Jacka, Italien
Väska, Åhlens

Dagens outfit

Hade på mig,
Kort tshirt, Zara
Byxor, Lindex
Ring, Lindex
Den här veckan är speciellt för det är sista riktiga skolveckan i skolan för i nästa veckan är det lov och om två veckor är det sista skolveckan som är full med roliga saker. Vad snabbt tiden går! Och det blir snart jag åker till USA, tänk det, snart. Får nog utnyttja tiden med kompisarna nu. :) Men annars har det varit jätte bra, hade discgolf idag och jag ska lägga upp en film från det för det hände mycket kan man säga, kanske imorgon. ;)
Ha en trevlig kväll! :))

Min önskelista

Högst upp på min önskelista finns "en ny bikni", jag behöver en ny men det är alltid svårt att välja EN!
Här finns några exemplar på bikni:
H&M:s bikinin
Hann bara kolla bikini från H&M så det finns säkert andra affärer som har fina bikinin.

Sockergris


Min morfar kom hit i fredags och han tog med den här från Finland och där kallas den för "sockergris" och här "socker munk" men den finska sockergrisen smakar godare tycker jag. Den här åt jag idag  och den var jätte god med sylt i och det var ovanligt mycket socker på men god! Den är en av de saker jag saknar från Finland. :)

Systemkamera, Nikon

Hej!
Det här är vad jag har köpt igår, en systemkamera en Nikon! :D Har ju länge önskat mig en och nu såg jag den på tidningen och slog till. En av mina bästa köp och jag behöver den också när jag åker till USA. Sen var man ju också tvungen att fota lite som ni ska se.
Bilder från min nya kamera

I mitt badrumsskåp

Om man vill ha plattare hår så kan man köpa det här. jag köpte inte den men mamma gjorde det och hon hade bråttom att köpa en ny mousse så hon trodde den här var en vanlig men det var tilll att göra håret plattare. Det hjälper de som har vågit hår men inte så mycket om man har en lockig hår som jag har.

Torsdagens outfit

Hej! Hade det här på mig, en leopard skjorta från JC. Idag (fredag) har jag köpt nåt som jag har viljat ha i många år och nu är den min. Ni ska få se vad det är imorgon! ;) Ikväll ska man gå på bio med Frida och Rebecka och se på Pirates of the Caribbean, det ser jag fram emot! :)

Red



Det blommar

Hejsan!
Det blommar mycket ute nu, fina vackra blommor!
Men det är inte bara blommor som blommar, det är också kläder som blommar nu. Jag ska ta upp om sommarens trender senare, och då kommer jag att ta upp blommiga kläder. Jag har några blommiga kläder hemma och i många affärer finns det många kläder med blommor. Det här bilden tycker jag om för det är en bra bild på det jag pratar om. :)

Dagens outfit

Hade röda naglar idag, det är snyggt att bryta upp en svart outfit med starka färger på naglarna. :)
Idag har tiden gått snabbt, jobbade mycket med vår skolavslutnings teater som vi ska visa på skolavslutningen, jag kan fortfarande inte förstå att jag ska verkligen sluta snart. Men snart är det sommarlov, så det känns bra ändå. :)

The beach

Hej! Frida kom till mig i onsdags och då bestämde vi för att åka till Smitingen för att fota lite och se havet. Jag älskar havet, smitingen är bäst på sommaren då alla är där och solar och badar. ;)
Här kommer det bilder:
Hade på mig en halsduk från Gina Tricot,
väska från Åhléns,
jacka från italien,
jeans från Cheap Monday.
Tack för dagen! :)

Gårdagens val

Hej!
Idag har det varit en kall dag ute och det regnade, så jag valde att ha en vit sickad tröja och det passade perfekt för idag. Men var är värmen frågar jag, det är maj så det borde bli varmt nu! Det har varit lugnt i skolan och slutade kl.12 idag, sen stack jag till stan med Frida och kollade på en skolavslutnings klänning. Köpte en ring från Lindex också som är i turkos. Jag har också köpt en skolavslutnings klänning för 2 veckor sen men det får ni inte se föränn skolavslutningen. ;) Frida följde mig hem och vi såg på film tillsammans, på sex and the city 1 :) nu längtar jag efter att krypa ner i sängen och läsa mode tidningar som jag ska göra sen! :)
Hade det här på mig idag:
Väska, Åhléns
Jeans, JC
Stickad tröja, Lindex

7-8 maj

Hej! Har inte hunnit att lägga in lite bilder från förra helgen när jag var med Marielle och Rebecka. Det var en cup här i innebandy så vi gick dit och tittade på det. Sen gick vi och åt pizza, det var gott! Senare på kvällen gick vi till folkhögskolan för det fanns andra döva där. Efter det gjorde vi bara mera kul och det blev en rolig natt. ;) Nu kommer det bilder :)

Veckans kap



Summer red, nagellack

Köpte nagellacken på H&M för 40 kr på rea, egentligen kostar det 70 kr. Den är perfekt nu när det är sommar snart och då har man starka färger på naglarna som friskar upp.



Dagens outfit

Det här hade jag på mig idag
Klänning, HM
Leggings, Lindex
Kofta, vet inte var
Idag hade jag en bra dag, jag hade den sista nationella prov, gissa hur glad jag är för det. Skönt att det är över så jag kan fokusera på det som kommer nu framöver. Idag var Frida hos mig och vi åkte till smitingen och tog bilder som jag ska visa en annan dag. :)
Ha det så bra!

Dagens detalj

Den här tröjan köpte jag i helgen och texten stämmer, jag älskar teckenspråk :)

Gårdagens val

Jacka, Italien
Tröja, Carlings
Leggings med remmar, Lindex
Accessoarer, Ur & Penn, H&M, Lindex, Italien, Kappahl, Veromoda
Väska, har gjort själv
Skor, Scorett tro jag

Dream on

Jag tycker om att se på bilden, den är speciell
Jag längtar till sommaren, det är det bästa årtiden tycker jag! Man får sola och softa! Ni tycker säkert samma sak. Tur att det är sommar snart!
Såg på en film nyss Hachiko, a dog´s story, om det var sorligt. Jag har aldrig gråtit så mycket för en film men det är en jätte bra film! :)

Dagens outfit

Jag var verkligen trött på bilden och var osminkad ;)
Tunika, Zara
Klocka, ur och penn
Armband, Italien
Ringar, från olika affärer

Veckans skyltfönster

Den här bilden knäppte jag i Helsingfors när jag var där och affären är Louis Vouitton. Snyggt på nåt sätt tycker jag.

Valborg

Jag tillbringade kvällen med Frida och Annika och vi var på Geresta men vi borde ha gått till Bondsjö höjden men det gör vi nästa gång. Men att va med dom gjorde iaf kvällen bättre. Men nu kan jag inte skriva mer, ska snart sticka till skolan. Ha en bra dag!
Kvällens outfit:
Byxor, Lindex
Tröja, HM
Jacka, nån affär i Italien
Scarf, Gina Tricot
Väska, Åhlens
vi