MIN LILLA LÄGENHET

Äntligen kommer det bilder på min lilla lägenhet här i Örebro! Jag trivs jätte bra här och jag har såå många nya konpisar, känner mig hemma. Jag bloggar mer om det imorgon! Godnatt!


Är i Örebro!

Är äntligen i Örebro!!! Jag kommer att gå i gymnasiet här och bo i ett kollektiv så jag har en egen liten lägenhet, kommer att lägga upp bilder sen hur det ser ut! :D idag har mina föräldrar och jag varit till ikea o köpt grejer till lägenheten :) Örebro finns i södra Sverige och här kommer jag vara de 3 kommande åren tills jag tar studenten! Looking forward to start a new chapter of my life here in Örebro! My big adventure ended and now begins a new one. Kommer att uppdatera bloggen så mycket jag kan! :)


MY SUNDAY

I söndags hade jag en fin dag! Träffade Annika, Frida och Tobbe och gjorde en massa kul tillsammans. Först sov Frida över hos mig, helt spontant! Efter lunch drog vi till Fridas pappa o dit kom dom andra och satt där ute och pratade. Vi var till mc donalds också och satt där i timmar. :) sen på kvällen kunde man se solnedgången o vi satt där ute. En härlig dag med vännerna! Inte många dagar kvar tills jag drar till Örebro! :D


SVAR

Fråga: reste du med EF.se? det kostar ju 75 000 och jag undrar då, betalade dina föräldrar hela kostnaden eller sökte ni stipendium/bidrag och isånafall från vars? 
 
 
Svar: Förlåt om mitt svar dröjde men nu svarar jag dig! :) Jag reste med Explorius och just nu kostar det 72 950 kr för ett läsår i USA men du behöver fickpengar (göra pass, sprutor, ansöka om Visum m.m.). Vi ansökte om stipendier, eftersom jag är döv ansökte vi från fonder speciellt för döva. Hoppas att du är nöjd med mitt svar! :) Om du har nåt mer du funderar över, tveka inte över att ta kontakt med mig! :)
 
 

LIVE YOUR LIFE WHILE YOU CAN


BRORSANS KONFIRMATION

I söndags konfirmerades min bror och det var en fin konfirmation! Är så stolt över honom! Konfirmationen ägdes rum utanför Härnösand och i Hsand var det soligt och fint men sen när vi kom på plats ösregnade det! Otur men vi var inne. Det var många konfirmander och deras familjer, släktningar o vänner var där. Kan lätt säga att det var jätte fint och Calle var superfin!!!! Proud sister here now! 
Min fina bror! 

SHOPPING I SUNDSVALL

Har haft en superbra dag igår med annika och marielle! Det innehöll shopping, prat och fika! köpte en tröja, redo för hösten 2012! ;)