SKY FULL OF LIGHTER


ICE CREAM

Idag har jag haft en upptagen dag, först var det skola såklart och sen var det körkort kursen somj vanligt. Varje år har dom där lärarna spelar mot eleverna i basket och volleyboll och det här gången var det volleyboll. Lärarna vann.. Nu ikväll så var vi till min vbrors skola och tittade på när de sjöng, efter det åkte vi till nån glass plats o åt glass!! Mums!
I förra veckan hade vi en föreläsning där rubriken är " How my optisism helps me overcome obstades?". Vi skulle göra en föreläsning i 4-5 minuter och det var 3 "domare" som satt o satte poäng. För varje 15 sek man går över 5 min tar man bort poäng o om man inte håller sig till ämnet tas det poäng bort också. jag var ganska nöjd med min föreläsning. Det var nämligen en tävling och igår fick vi veta vem som vann för varje klass, jag blev 1 plats i min klass så jag var såklart glad! :D

FÄRGGLATT

Hade bara lust att ha starka färger på mig, rött, rösa och turkos men det syns inte på bilden. :)
Vill ha vår nu! Det snöade i torsdags men nu har det smält mycket, hoppas att det börjar gå mot varmare väder! Snart är det mars, och då kommer det en t shirt jag har beställt hem! Skönt att det är lördag idag och idag ska jag vara hemma eller vara med kompisar :)
Nu börjar man faktiskt längta efter svenskt godis, lösgodis, prinsesstårta och såna saker..! Men ska hålla ut i ytterligare 4 månader!
Trevlig kväll! :)

NO SCHOOOOOL

Ingen skola idaaaaag! Det har snöat hela natten och nu är det inte alls säkert att köra ut på vägarna så nyss fick jag veta att det är snow-day!!!! Först på morgonen när jag vaknade så var det 2 timmars fördröjning men nu är det stängt hela dagen i skolan, tjhooo! Ska bara sitta inne oh se på film och slappa, och såklart göra mina läxor! :D

HELLO WEDNESDAYLägg märke till att på mitten av bilden ser det ut som hjärta av skuggan av mig ;)
Hello helloo!

Hade en löptur idag på gymnastiken, vi skulle springa 1 mile och de tog tid! Har inte sprungit på jätte långt tid så jag hade inte den bästa konditionen men den var bättre än jag trodde. Idag har det varit ovanligt varmt (!) men hörde att det kanske kommer att snöa imrogon.. suck, vill ha vår nu! Less på kylan! Men snow-day=no school! ;D Hade academic bowl match idag och det var jämt men vi förlorade med bara få poäng..nästa match vinner vi! Sen var det körkort kurs och sen åkte jag hem och gjorde mina läxor! Nu har jag ätit middag så nu sitter jag vid dator och bloggar! :) Inget speciellt men bättre nåt än ingenting! ;) Trevlig kväll!

ROLLER SKATE

Igår var det första gången för mig att prova på roller skate, jag var där med värdfamiljen. Och det var lite ovant i början men sen var det inga problem! En ny upplevelse faktiskt! Man ser ofta roller skate i amerikanska filmer. Ramlade två gånger, 1 var för jag tappade balansen och det andra var för att jag skulle bromsa vilket visade sig inte vara en bra ide. Vips så var jag på marken, ont gjorde det! Det var ganska myket folk, och det var ganska mysigt! :) Men varmt!!

FILM FILM FILM FILM

Här är en film från första veckan i CSDB! Hade volleyboll läger och vi hade en paus så vi kunde gå ut till affären och köpa nåt att dricka så vi köpte slurpee. Det är många som har sagt att dom vill att jag ska lägga upp en film där jag tecknar ASl, så nu ska jag försöka få ta på en :)

GAMLA MINNEN

Hade bara en lust att titta på bilder när man var yngre, titta tillbaka och skratta åt minnerna. Jag hittade en massa bilder på mig och mina bästa vänner :) Vissa är inte såå gamla, några är från 2010, det är lite varierat. Så luta er tillbaka och njut :D

:D miss u all!

SÖKES:PROM KLÄNNING

Snart ska jag börja söka efter min dröm klänning för prom. Jag har prom 1 juni och det ser jag fram emot!!

HAPPY <3 DAY!


Glad alla hjärtans dag! :D

VALENTINE'S DAY PARTY

Igår var det en super bra dag! Det var fredag, soligt väder ute, diplom utdelning som jag ska berätta imorgon, drack frappucino från Starbucks och sen hade jag en rolig valentines day party kväll med två tjejer, Ingrid och Lovisa! Ingrid är från Norge och Lovisa är från Sverige, vi tre är utbytes studenter. :) Vi var där hela kvällen och hade så kul tillsammans! God mat och mycket folk! Vet att jag har varit dålig på att blogga och jag ska försöka vara bättre på det nu!

SUPER BOWL XLVI

Igår fick jag titta på mitt livs första Super Bowl match på tv, jag höll på NYG och dom vann!! Super bowl är en viktig händelse för amerikanerna och det är mat och mat den dagen också. Vi åt sea food och jag gillade det!  Jag såg hela matchen och jag såg den berömda the half time show och Madonna och andra kända människor sjöng. Jag kommer nog att titta igen i nästa år! ;)

JAG KOMMER ATT ÅKA TILL...

...Washington DC och Gallaudet University i April!!!!!! :D Jag kommer att åka dit med academic bowl laget, vi är 4 ungdomar och 2 vuxna! Vi kommer att stanna där i en vecka tror jag det var :) När dom först sa det förstod jag ingenting
Min Coach: you are on the team
Jag: what team?
Mindy, Kaycee: To washington Dc
Jag: ehh...
Och sen fattade jag och bara hoppade runt ;)Är så glad (!!!!!!!) jag har alltid velat att åka dit och nu kommer jag att göra det :D

INSTAGRAM

Följ mig på Instagram, josefinebacklund :)

SNOW DAY

Idag är det snow day! Då betyder det ingen skola! Aldrig att det skulle hända i sverige ;) Känslan att vakna på en fredags morgon och veta att man behöver inte gå till skolan! awesome!
Har haft som nationella prov den här veckan, i ett skol år gör man det 3 gånger o nu har jag gjort det 2 gånger. Har suttit vid dator och svarat på frågor från 8.30 till 12.05 i tisdags, onsdags och en stund i torsdags. Skönt att det är över nu!!! Hade jätte bra resultat så jag är jätte nöjd!
I onsdags så tittade alla CSDB High school elever och lärarna på tv i Live, typ alla dövskolor i usa tittade på samma tid och det var en döv man som reste till 6 länder på 3 veckor. En av dom platserna han besökte var nämligen SVERIGE, när han tecknade Sverige.. Gissa vad som hände då.. Allas ögon var på mig, jag menar ALLA och det var typ 50 personer där som tittade på mig! Killarna som ska självklart börja larva sig då och säga, sverige sverige sverige..! :D Sen sa han att det är så kallt där i sverige, tittade alla på mig igen och frågade " its true? It is so cold?" haha ;) Idag ska jag nog bara sitta inne och dricka milkshake o se på film ;) imorgon ska jag ut med 2 kompisar :)