January 28 2013

For a few days ago, on January 28, I have lived in Sweden for 8 years. Time passes so quickly! Tänk det, hela 8 år! Minns dagen som igår!


GÅRDAGENS OUTFIT

Min outfit för nån dag sen! :)
Tröja, h&m. Byxor, bikbok. Klocka, ur & penn. Halsband, fick från en kompis.


AN AWESOME DAY

Igår hade jag en otroligt bra dag med mina föräldrar! De är nämligen här på besök i örebro. Det är så roligt att få umgås med dom och visa örebro. Hittills har vi gjort en massa saker och jg är supernöjd med helgen! Vi har t.o.m köpt en ny bäddsoffa och några saker till lägenheten så vi ändrade om rummet helt. Mycket snyggare nu!


New glasses

Nu har jag äntligen nya glasögon! Supernöjd!!


BACK TO ÖREBRO

Idag åker jag tillbaka till örebro efter 2 härliga veckor hemma i Härnösand! Taxin hämtar mig om en stund så åker vi till flygplatsen så tar jag flyget till Stockholm och sen blir det tåg till örebro. Det ska bli så roligt att träffa alla igen!!


2013!

Förresten gott nytt år! :D
Firade nyårs afton i Stockholm med kompisarna. Tog tåget dit i måndags och sov hos en kompis. Stannade där några dagar och vi gjorde allt möjligt som att basta, gå i stan, sovit, ätit pizza, ätit vildsvin kött... Hade det så roligt där!! På nyår lagade vi trerätters middag tsm och vid tolvslaget gick vi ut och tittade på alla fyrverkerier! Nu är det 2013!! Nytt år med nya möjligheter! Känner på mig att det blir en bra år!