mexican candy

Åt den starkaste, suraste och konstigaste godiset någonsin!!!! Det finns att köpa i mexikanska affärer och i vår skola är det många mexikaner så de har dom burkarna (godiset) med sig ofta. I fredags ville jag och faye ha en utmaning och ta en stor hög i handen och sen äta upp allt och ser om vi klarar det. Vill ni ser vår reaktion, titta på filmen nedan!! :D

jump rope for heart

Varje år försöker vi och några andra skolor samla in pengar till barn med hjärtproblem, vi fick ett papper man kunde fylla in o samla in pengar i början av året. Fick veta att vi fick typ 200 dollar mer än förra året. Vi hjälpte lite med att lägga fram saker i gympa salen före det började, och sen kom alla in till gympa salen och satte vid läktaren. En grupp ungdomar visade en show med hopp rep, man ser tydligt att dom är tränat mycket för dom var såå duktiga! Har aldrig sett nån liknaden så det var coolt! Fick prova på lite men är nog inte lika duktig som dom är ;).
Efter skolan hade jag golf träning, när jag kom hit var mitt mål att prova på nåt nytt och nu fick jag chansen att prova på golf så tog jag den. :) Jag bor nära platsen vi spelade golf så det är lätt att bara gå hem efter träningen. :)
Finally friday! Hade matte prov idag och fysik också, tror att jag klarade mig bra! Faye och jag provade på nån mexikanskt godis och filmade hela händelsen som jag visar nån annan dag. :)
Imorgon ska jag se på baseboll match igen och sen blir det nog shopping ;) Tittar just nu på Attending Örebro på svtplay o väntar på middag :)
 

Don't dream it. Be it.


track

Efter lunch idag (onsdag) åkte jag med vår friidrotts lag och många andra kompisar från skolan var voluntärer till dagens tävling uppe på bergen. Att vara uppe på bergen känner man en skillnad med luften, mycket friskare och det blåser mera. Vi ställde fram höjdhopps ribban, madrasser, kulor och sånt. Vi delade ut i olika grupper som har olika ansvar. Först hade jag höjdhopp och sen tresteg. Det gick bra!:) Det var 7 andra skolor där och så vi. Det gick bra för vår skola men man ser nog att dom andra har tränat mycker mera än oss, vi tränar friidrott bara i 2 månader, dom tränar hela skolåret.  När allt var klar fick vi pizza som belöning ;) nu har en tuuuuuusen läxor att göra så vi hörs imorgon! :)

armband

I Washington dc köpte jag det här armbandet. Jag ville ha det för den är stilrent och annorlunda.
Ja, en ny favorit just nu! :D
Idag skulle jag egentligen har ACT test men dom sa att jag kan inte eller behöver inte göra det för jag är utbytes elev. Alla var avundsjuka för det är inte lätt, 4 olika ämnen, engelska, matte, läsning och fysik. Det är typ 70 frågor om jag minns rätt för varje del. Och du har bara några timmar på dig att göra det så man blir nog helt slut efteråt!
Hörde nu också att USAs president Obama är här i Colorado springs, kan hälsa honom från er ;D

baseball

Idag hade vi en "familjedag", hela dagen tittade vi på baseball matcher, de 3 äldsta barnen spelade. Vi kom dit till planen typ 9.30 och var hemma 5.30 så det var verkligen en låång dag men vi hade mycket kul tillsammans! Det är skönt att sitta och sola, läsa en bra bok, plugga lite och titta på deras matcher. Dom spelade bra och jag tror att alla 3 vann (inte säker). Nu ska jag göra mina läxor :)

sean berdy

Jaaa, jag träffade Sean berdy från populära tv showen Switched at brith!!!!! Han är döv och är en skådespelare, han har varit med i filmer också och hans bror Tyler samma sak. Har en bild på mig och hans bror Tyler Berdy.  I söndags eftermiddag säger nån att Sean kommer dit till gallaudet, såklart måste jag ha hans autograf då!! Stod i kön och bara de första 150 får hans autograf, var typ den 50 personen så jag hade tur! I was soo excited to meet him!! Han hade med sig sin flickvän och två vakter/poliser som skyddade honom från galna fans ;) folk strömmade till honom när han kom, precis alla visste vem han var. Han bodde nämligen i samma hotell som vi och vi såg honom igen när vi flög hem i tisdags då han skulle flyga till LA.  Träffa Sean berdy-check!!!! ;)

washington dc!

Kom hem igår efter en GREAT vecka där i dc! Åh vill tillbaka dit men en vacker dag kommer jag absolut göra det! Vi åkte tidigt på tordags morgon med vår flyg till dallas, texas och sen vidare till dc. var framme 4 i deras tid. Det var så grönt där, en stor skillnad från cs, påminde lite om sverige! ;) Vi åkte buss in till gallaudet området och kom till gallys hotell kellog, fint och nytt! Men vad stort Gallaudet är!!!! Jag, mindy och kaycee hade rum med 2 andra tjejer från boston. Hade aktiviteter hela i gallys gympa sal och träffade nya människor från hela usa, ca 80 lag var där och 456 studenter (tror jag de va) och gally studenter också träffade vi! Nice start på dagen! Nästa dag kom allvaret igång och vi hade 4 matcher den dagen, sen ska man ju till nästa match.. Träffade svenska tjejerna där, kul att få se dom igen men jo vad det var svårt att teckna svenskt tsp, gav upp och tecknade asl istället! ;) Gally hade nån speciellt firande där så det var mycket folk där. Hade dc night tour samma kväll, skönt att få komma bort och se nåt nytt! Som de berömda sevärdigheter i kvällstid då det är mörkt! Cool upplevelse faktiskt! Nästa dag var det 5 matcher! vi vann 7 och förlorade 2, not bad för oss alla som är ny! :) O nästa dag var det 7 matcher för vi kom in till top 32 av 80 lag. Men där var det stop men vi tycker alla att vi gjorde ett bra jobb och vi är nöjda. Att ha många matcher på en dag tar verkligeeeen på krafterna! Men hade kul utanför academic bowl, gick ut  och äta sent på kvällen, satte och pratade o hade kul med de nya kompisarna, betällde kina mat o åt i sängen, såg på filmer, hade aktiviteter, besökte gallys elevhem, såg på football träning, såg på en pjäs Hamlet vilket var jätte bra!! Träffade en kändis.. ;) Partyy, night tour, museeum, restauranger, shopping, besökte berömda sevärdigheter, skaffade nya vänner, såg och upplevde en massa nya saker! En vecka som jag kommer sent att glömma! Så härlig, synd att jag kan inte få med allt in i ett inlägg..! Nu blir det bildbomb här!
Tidigt på torsdags morgonen
Framme i DC!
Första matchen :)
the Government of dc :)
Minnes plats efter 2 världskriget
Thomas jeffersson :)
Martin Luther King :)
Lincoln :)
White House :)
Space Museum :)
Gallys am. football :)
Partyy :)
Såg usas NASA äldsta rymdskepp Discovery ta sin sista resa :) nu finns det i space museum, exakt samma museum jag besökte :)
Vi hade verkligen tur med vädret, soligt hela veckan! i måndags var det hett, över 30 grader ute!

back from dc

Back from dc! Happy? No, i want back!!!!!
Men kan säga att jag hade an GREEEAT vecka! Har massor att berätta men är för trött för det nu, imorgon berättar jag allt med bilder! :D

ON OUR WAY TO DC!

Tidinställd inlägg! Vid den här tiden åker jag till Colorado springs airport och tar flyget till Washington dc!!! Åker dit med 3 andra kompisar och 2 lärare, vi alla är CSDB academic bowl lag och nu ska vi ha tävlingar där i Washington dc i Gallaudet university. Typ 70-80 andra lag från hela USA kommer att vara där och jag kommer att träffa studenter från gallaudet också! Kommer att bo i ett hotell nära Gally (gallaudet) och besöka berömde platser som Vita huset, kanske Martin Luther King memorial. Vi kommer att vara där från den 12 april till den 17 april. Ser fram emot att komma ut från colorado och besöka dc!! Och gallaudet som jag har längtat efter att få se! Omg, idag är det också hela 8 månader sen jag lämnade sverige för usa! Ska fota så mycket jag kan när jag är där i dc! Och igår (onsdag) var det " national sibilings day" så jag vill passa på att säga Happy Sibilings Day and I love u!

Ja här är dom männsikor som jag kommer att åka med till Dc :)
Vi hörs när jag kommer tillbaka!!

LEVI´S SHORTS

Kan inte få nog av Levis shorts, här man man lätt hitta på secondhand och det kostar bara 3 dollar, ungefär 21 kronor. Så billiga, man kan bara köpa en och vara kreativ. Här är mina senaste shorts och jag satte på nitar på den. Nitar kan lätt piffa upp en outfit. Kort inlägg för den här gången, har inte så mycket tid, måste packaaaa!

Easter 2012

Har haft en härlig påsk! Det kändes som juldagen för tidigt på morgonen väckte alla mig och vi satte och väntade på att få gå ner till köket för där fanns alla korgar med godis och saker i som påskharen har lagt fram på natten. Precis som julen. :) Blev väckt före 7 på morgonen och sen så sprang vi ner ( inte jag iaf ;) ) där fanns det korgar för allas namn på och en MASSA godis och saker. Jag fick mycket godis, ögonbryns penna och Denver Broncos t shirt (ni som inte vet, det är en am. football lag här i Colorado) Sen var det dags att gå på ägg jakt i huset, hittade ganska mycket! Mera godis..! Sen så lekte barnen med dom nya sakerna och jag var uppe och fixade mig. Efter lunch spelade jag baseboll med mina vbröder fram till 2 då skulle vi och grannarna samlas (utan barn) och gömma påskägg över hela grannskapet. Sen samlades barnen och var på jakt efter påskägg, alla bara rusade och ville få mera ägg. Meera godis!! Jag såg bara på och fotade, fick lite godis av mina vbröder. :) På kvällen åt vi påsk middag och spelade baseboll hela kvällen. Har fått 10x mera godis än vanligt!  En fin dag måste jag säga! :)

smile-it´s the second best thing you can do with your lips

Hade bara lust att blogga nu, har haft en GREAT dag idag men har nog lite magvärk nu.. Har aldrig haft så mycket godis.. ;) det var jätte kul och man kände som en litet barn på julafton hehe ;) nä skojar bara men nu ska jag nog snart äta påskmiddag och sen ikväll se på en film! bloggar mer om idag imorgon! Ingen skola imorgon, yay!

pics

Idag och igår har jag haft jätte kul med mina vänner! Igår var det bio med dom och vi såg på The Hunger games (igen, ja jag vet..) och idag var jag på prom dress shopping! I found my dream dress today!! Dock lite dyr men värt det! Hur den ser ut får ni vänta till efter prom! :D
Igår kväll så hämtade mina kompisar mig och träffade andra kompisar där på bion. Vi var sammanlagt 7 personer med mig. We had so much fun together! Kom hem sent på kvällen :)
Idag på eftermiddagen åkte jag, Kaycee och Faye till en mall och hade promdress shopping! Im soo excited bec I found my dream prom dress! Now I have something to look foward to! I also have a prom date now :)
Min klänning men visar inte mera än så ;)
Imorogon är det påsk hos oss och då blir det mycket bilder att visa på bloggen :D

happy easter!

Happy Easter everyone! Now I will experience my first American Easter, something I´m looking foward to! :D

Warheads candy and movie

Idag på skolan gav en kille till oss en Warheads godis och dom är extra sura med goda! Jag och Faye fick en med Lemon smak och vi ville filma vår reaktion! ;) Haha riktig sura var dom! Men vad gör Jake bakom mig..?? ;) 

april väder

ÅÅh igår var det perfekt väder, typ 30 grader varmt ute och idag.. bara 5 grader ute...!!!! Men det är typiskt colorados väder, ena dagen är det jätte varmt och den andra riktigt kallt. Men ändå, så gilar jag det för det är mest bara soliga varma dagar!
Idag var det förstaskol dagen efter spring break, lite segt men har bara skola till torsdag och sen 4 dagars ledig igen..sen är det Wshington dc i nästa vecka torsdag, kan inte vänta! Har haft en härlig lov men det var så skönt att få träffa alla igen idag! Den här veckan är det slutet av 3 quarter (vet ej vad det heter på svenska) men vi har sammanlagt 4 quarter den här skolåret o 2 terminer. Men hur som helst så börjar 4 quarter i nästa vecka och alla lärare sa "This 4 quarter will be a hell for everyone!" suck...:) Men kan nog hålla ut till sommarlovet! :D