JULPYNT

Iförrågr klädde vi julgranen och julsaker i huset. För mig är det vädligt tidigt att klä granen nu men Mike jobbar alla andra dagar och i söndags var han ledigt så vi passade på att göra det när alla är här. ÅÅh vad jag älskar julen, det är sååå mysigt men mycket saker att göra före! Nu är det bara typ 4 veckor kvar till julovet, längtar redan! Men det är en sak som fattas, snö!! Här är det så varmt, igår var det typ 22 grader varmt. Men på julafton hoppas jag att det finns  snö..! Igår har jag varit till sjukhuset och tog bort gipset men dom sa att den ser inte bra ut så nu måste jag ha gips i ytterligare 3 veckor.. Men en sak är bra att jag tar bort den ungefär 1 vecka före jullovet. :)
Före:
Efter:
Min egna adventstake :)
Jag gillar iden om att slå in tavlorna i presentpapper för man får mer julkänsla då:P
Utomhus :)

THANKSGIVING

Nu är jag hemma från Utah. Egentligen skulle jag åka idag men Mike mådde inte bra igår så han ville tidigt så möjligt hem till CS. Så vi började åka igår eftermiddag och var framme på natten. Ungefär 2/3 av vägen är i Wyoming och där var det snöstorm, hårt säger jag bara!! Ibland kände som att man kunde blåsa bort själv. :P
I torsdags fick jag uppleva Thanksgiving och det var bara mat hela dagen. Det var bara att äta, äta och äta. Var proppmätt på slutet av dagen..Jag hann inte fota kalkonen som "hel", jag var nere men all mat var super gott!! Det var många olika maträtter, pajer, kalkon, potatis mos o mycket annat. :P
För dom är det en tradition att titta på den poplulära Thansksgving paraden i New York på tv.
Pumpa paj med amerikanskt fotboll på tv ;)
Igår var det fredagoch dår är det BLACK FRIDAY! Då är det super rea och affärerna är öppet  på natten och folk köar!! Några t.o.m tältar utanför! Jag var där före lunch tiden och det var helt galet! Folk trängs och det var så varmt. Men tidigare är det ännu mer folk där. Jag fick tag på boots, behöver nu när det blir kallare här och sen kommer snö så det var perfekt. Och USB och en hemlig sak till. ;)
En bild från Google, så här kan det se ut :)
Köpte den för halva priset, rena fyndet :)
Det var en sååå rolig vecka, har gjort en massa roliga saker o jag vill inte att det ska vara över..!
Ha en bra lilla jul!! :D

BASKET MATCH

Igår var det Mikes födelsedag, (min värdpappa) och vi bakade tårta och hade ballonger. Senare på kvällen åkte vi ut och åt pizza, det var jätte gott! Efter det åkte jag Debbies syster Sarah och hennes bästa vän till en HS basketmatch. Det var ganska mycket folk där. Den svarta lagen vann överlägset. :)
När vi kom hem spelade vi, vi var 8 personer och vi spelade kortspel hela kvällen! Det var så roligt, vi skrattde mycket och det blev väldigt sent när vi var klara. ;) Idag är det Thanskgiving!!!!! Har lagat mat hela morgonen, och det är inte klar ännu ;) Berättar mer imorgon med bilder!! Och idag är det nämligen EN MÅNAD KVAR TILL JULAFTON!! Vad jag längtar!! ;)
Happt Thanskgiving day!! :D

SALT LAKE CITY

I söndags kväll kom vi fram till Utah efter 10-11 timmars långa bilresa. Vi träffade Debbies två systrar och dom bor i ett trevligt hus! Sen fick man träffa en annan syster, så tre systrar har jag träffat. Nästa dag (igår) åkte vi till Green salt lake, (tror jag det heter) och där är vattnet världens mest saltade vatten. Vattnet smältade ihop med himlen, det var så konstigt. Det regnade lite först men sen blev det bättre väder. Där finns det bufflar också, fick se typ 25-30 vilda bufflar, det var coolt. :)
Efteråt åkte vi in till Salt Lake city, Utahs huvudstad. Där har det varit OS för några år sedan. :) Först besökte vi en chokladaffär som ägds av två kortväxta personer, Debbie och Mike har sett dom på tv när dom var unga då dom två hade en tv serie på tv. Vi köpte choklad och dom var sååååå goda, en av dom bästa choklad jag har ätit!
Dom som äger affären, vi träffade killen :)
Sen åkte vi in till centrum och kollade runt i affärerna, har inte fotat så mycet när vi var i centrum för jag hade ingen kamera med mig.
Juligt känsla ;)
Min absoluta favorit affär :)
Bild från google

ÅKER TILL UTAH IMORGON!

Imorgon åker jag till Utah med familjen, det blir en lång bilresa dit men det ser jag fram emot. det ska bli kul att se en annan state. Vi ska besöka min värdmammas två systrar som bor där och vi ska bo hos dom och fira Thanskgiving tillsammans. Mitt livs första Thanskgiving! :D

BREAKING DAWN IKVÄLL!

Ikväll ska jag gå på bio igen och se på Breaking Dawn, det ser jag fram emot!!!
Idag var det sista skoldagen föra lovet, det känns jätte sköönt!
Dagens outfit:
Söt topp, Hollister
Jeans, Hollister
Jacka, HM
Idag var det förvånandsvärt varmt, det var som att det var sommar igen och solen var så stark! Idag på sista klassen, historia, hade vi knytkalas eller som en liten thanksgiving. :P En perfekt avslutning på skoldagen :P
Vi hade chips, dip, en annan chips, chokladbollar, äppelpaj, kakor och frukt :P det var mysigt :P
På väg till skolan såg man en Herbie liknade bil :P
Trevlig helg!! Och till er amerikaner, Happy Thanksgiving!

MATEN HÄR I USA

En fråga som många frågar mig om hur maten är här. Jag skulle ljuga om jag sa att jag har inte ätit mycket pizza och hamburgare. ;) men vi gör mycket hemlagat här hemma också, jag kommer att visa för er 8 favoriter. :) Jag gillar maten här, ibland är den väldig fet men allt annat gillar jag. :) Jag försöker också göra svenskt mat, som ikväll ska jag baka chokladbollar igen. Var så sugen på det och av en annan orsak med skolan. :P Men visst saaaaknar jag svenskt mat, godis och choklad!!
Imorgon är det sista skoldagen före Thanksgiving lovet, tjohoo! Jag har inte sagt till er men jag spelar inte basket nu, jag måste få vila armen för om jag är med får den aldrig att vila. Så nu är jag inte med, kanske senare. :)

BASKET SÄSONGEN ÄR IGÅNG!

Nu är basket säsongen igång, det pågår till slutet av Feb. :) just nu kan jag inte spela så mycket för jag har gips och måste vila den men jag är med lite och lär mig. :) Det är kul faktiskt men träningstiderna tycker jag inte om, vi tränar 17.30-19.30 och sen är det styrketräning i 30 min. Är hemma typ halv 9, och så är det i 4 dagar i en vecka.. Igår köpte jag nya skor, det var inte såå dyra occh jag gillar dom :)
I nästa veckan är det LOOOOOOV!! Äntligen lov, behöver en paus från skolan! :P Och vi ska åka till... UTAH!!! Tjohoo!

Bio,kompis,glass=perfekt lördagskväll

Hello! Blev så glatt överraskad över hur många gillade min skolfoto, kul!! :D Tack tack för alla fina kommentarer!
Igår var jag på bio med Kaycee och såg en film Jack and Jill.
Den är riktig ny så den har inte kommit ännu i Sverige men det var en rolig film, Adam Sandler spelar två personer, en man och en kvinna. Jag gillar filmen och man fick skratta!
Grattis världens bästa pappa på din farsdag! <3

MITT SKOLFOTO 2011/2012

Här är min skolfoto 2011/2012.
Är så nöjd med den. Nu har jag min egna High School skolfoto. :))Här i USA finns det flera bakgrunder att välja mellan, tema och ramar men jag valde den bilden, jag  älskar verkligen den bilden. :)

GREEN

Smile :)
Hade på mig en grön tröja från Old Navy.
Var till sjukhuset igen idag och fixade gipset och fick veta att jag ska ha gips ytterligare 3 veckor så sammanlagt 4 veckor ska jag ha gips.
Nu ska jag be alla mina vänner att skriva på gipset :P

HALLOWEEN

I måndags var det Halloween här och här är Halloween jätte stort! Man ser halloween saker överallt på affären och folk har en massa saker utanför sitt hus och pumpor överallt. Vi köpte 6 pumpor dagen före och sen på kvällen tände vi ljus i dom och det var coolt. :P I måndags var det Halloween fest på skolan på kvällen men samma dag så skadade jag min arm o fick en spricka så det var osäkert om jag skulle vara med på festen och jag ville det så gärna vara med för det hade vi pratat om så lång tid så jag var bara där en timme. Jag klädde ut mig som militär och jag var gipsad och många trodde att det hörde ihop med min utklädnad. ;) Jag kan inte skriva så mycket mer, det tar långt tid med att skriva med en hand så jag ska visa bilder nu. :P

Vii :)
Opps, vad sminket ser galet ut på foton;O
Halloween är verkligen så himla mycket större här än hemma och det finns alla möjliga sorters redskap att köpa för att karva just pumpor. På kvällen såg man folk och barn överallt gå Trick ot treat. :) När jag kom  hem så fick jag se hur mycket mina värdbröder har fått för godis. Jag bara gapade, dom fick en MASSA godis, vi hade allt godis i e stooort skål och det var massor med godis och nu kan jag se dom går till skålen i smyg för att ta godis o äta upp dom så snabbt dom kan så att ingen märker men jag ser allt för dom har kanske lite choklad kvar på munnen ;)

Gipsad...

Japp, ni såg rätt, jag är gipsad nu. Igår på gymnastiken på skolan hade vi en frisbee match och jag fångade frisbeen och tappade balansen och föll och hade min hand i en konstig vinkel och sen var det en kille bakom mig och föll på min hand. Smärtan kom direkt och jag visste att det var nåt fel så jag åkte till sjukhuset och fick veta att jag hade tur att den är inte bruten men jag stukade den så allvarligt att jag måste ha gips ett tag nu.. En annan otur sak är att det är den högra handen som jag skriver med... Smärtan är väldig jobbig nu..