SNART ÄR DET JUL IGEN!

Är äntligen hemma i Norrland! Kom hem med flyget i torsdags och vilken känsla det var att vara hemma igen! Det roliga med att åka flyg är att man ser kändisar ibland för i torsdags såg jag självaste Peter Forsberg "Foppa"! Igår besökte jag min gamla skola igen med några andra, det var roligt att träffa lärarna och gå runt i skolan igen! Gamla minnen kom fram! 
Idag var en bra dag! Vi klädde granen och la julkapparna under granen. Hade inte förväntat mig så många klappar! Vi gjorde även julgodis och såg på mysiga filmer. Det känns verkligen som att det är jul snart! 
 
 
 
 
 
 

NATTCUPEN 2013

En gång varje år är det nattcup i Mellringe hallen i Örebro som ordnas av SDI ungdom. Det är natten från lördag till söndag då vi är vakna hela natten och spelar. I år blev det innebandy och det var 13 olika lag som var med och man kunde klä ut sig till nåt. Jag var fotograf då! Det började halv 8 och vi var över 150 personer som var med, både de som spelade och tittade på. Det var fullt på läktaren! Det började med lite information som vad som kommer att hända under natten och sen sattes det igång med matcherna. Gick runt och fotograferade publiken och matcherna. När klockan var 12 då lottades det ut 10 personer som skulle försöka göra mål på Victor Jannerlid-Söderberg, en döv målvakt som spelar i Örebro i allsvenskan. Bara en lyckades göra mål! Man kunde även vinna ett pris för sin utklädnad, i år blev det pensionärjävlar som vann. Sen fortsatte det fram till ca 6 tiden då finalen var mellan Prom Victoria och Joker. Prom Victoria vann och nu var slut och vi fick åka hem. Var hemma ca sju tiden och då var det skönt att ääntligen få sova! Bjuder på några bilder under nattens gång! 
De som vann nattcupen! 
De som vann för bästa utklädnad! 
 
 
 
 
 
 
 
 

JEFFREY CAMPELL

 
Nu äger jag äntligen ett par Jeffrey Campell skor! Har länge sökt efter en sån men aldrig köpt, den kostar normalt över 1000 kr men nyss sålde en kompis den för några hundra kronor. Rena fyndet! 

HAPPY B-DAY, BROTHER

Idag fyller min fina bror hela 17 år! Grattis på födelsedagen och jag älskar dig så mycket! 

JULMYS

Nu är det lite julmys i vår lägenhet! Nu är det snö som saknas, men har hört att det ska snöa inatt! Hoppas det för då känns det verkligen som att det är jul snart! I nästa vecka ska jag till stan och handla julklappar och sen om 2 veckor är det jullov. Vad jag längtar!