twenty years of marriage

(Bilden är tagen i London) Idag har mina föräldrar varit gifta i 20 år! Jag har hört historien om hur de träffades tusen gånger, det var kärlek vid första ögonkastet! Kan inte föreställa mig ett liv utan er, ni är mina förebilder och ni är helt enkelt bäst! Älskar er så mycket! 
 

I PROMISE

Ja, jag lovar att blogga mer! Har blivit dålig på det men ska försöka bättra mig på det! Nu är det fredag och jag ska kolla på film med lösgodis! Nån dag snart kommer det ett inlägg om resan till Spanien. :)


TIME FOR A RUN

Slut på lata dagar, dags att börja träna igen! Behöver träna upp konditionen och kroppen mår ju bättre av motion. Har varit ute och joggat i solskenet, lovely!


FINLAND

Idag ska vi åka över till Finland med båten. Ser fram emot veckan där! Kommer tillbaka om en vecka så ha det så bra!


MY BIRTHDAY

Nu har jag fyllt år! Den tredje juli tillbringade jag med mina fina vänner, Jessica och Marielle. Vi var till Sundsvalls gatufest och vi åt sushi tillsammans. Åt sist i dec så det var super gott! Efter middagen gick vi runt, åkte tivoli, lyssnade på de som sjöng, åt munkar, pratade och njöt av fina vädret! Sov hos Jessica och sen på torsdag fyllde jag år! Mina föräldrar hämtade mig hos Jessica och åkte till Birsta City för lite shopping. De överraskade mig med fika och sen bar det hemåt. Fick mins presenter och åt tårta. Avslutade dagen med en film. Är så nöjd med min födelsedag! :)