HAPPY HALLOWEEN


FAMILJEMIDDAG

Jag och min lillebror lovade mamma att laga middag till familjen idag. Vi valde att göra en god pastarätt och vitchoklad pannacotta till efterrätt! Det blev lyckat! SMASKIGA BULLAR

Härliga tisdag! Idag har jag haft en bra dag! Var på stan på linskontroll och sen gick jag runt på stan med mamma. Hade en mysig fika med henne på Rutiga duken! Handlade mat och sen bakade vi bullar, kommer att ägna kvällen åt att äta dom! Så goda!

HÖSTLOOV

Glömde berätta för er att jag har HÖSTLOOV! Ett välförtjänt lov. Tiden har gått så snabbt sen skolan startade i augusti. Kom hem med flyget i fredags, det är något speciellt att komma hem till Norrland. Har inga stora planer att göra under lovet, men mest ska jag nog ta det lugnt och umgås med familjen! 
Här kommer dagens outfit! 
 

INSTAWEEK @josefinebacklund

Höstens fina färger! 
Hade en sushi date med Elin på Yama! 
En underbar morgon! 
Har verkligen saknat Starbucks så tur att det finns en i Skycity, Arlanda så varje gång jag åker hem så kan jag gå dit! 

 
 
FN-ROLLSPEL 2013

Idag har vi haft FN-rollspel 2013! Det började för några veckor sen. Det var olika klasser från Risbergskaskolan som var med, döva, hörselskadade och hörande elever. Vi delades upp i grupper och fick en varsin land som är med i FN. I min grupp var det 3 andra tjejer och vi fick Indien. Sen gällde det att ta reda på allt om Indien, all fakta och sen vad de anser om Syrien konflikten som pågår nu. Vi jobbade med det i nästan alla lektioner så ibland kunde vi ägna en hel dag åt att bara jobba med det. Det var otroligt mycket att ta reda på och förbereda! Vårt slutliga mål var FN-rollspelet i Rådhuset i stan. Det är vad det hela projekten handlar om. Att vara den landet som du presenterar och säga vad landet skulle säga i FN. Idag var dagen här, vi var otroligt nervösa före det satte igång! Huvudämnet var Syrien konflikten. Klockan 8 började det och alla länder hade sin öppningstal och resolution. Det var hett diskussion och vi försökte komma fram till en lösning på Syrien konflikten. Klockan 16.00 var vi klara och trötta! Nöjda också! Bjuder på några bilder som de har tagit under spelets gång. 
 
 
 

SVAR PÅ FRÅGOR

 
Jag bestämde mig att svara på några frågor som några har frågat mig här på bloggen! Hoppas att ni är nöjda med svaren! :) 
 
Har du bra kontakt med din bror? 
Är dina föräldrar döva eller hörande? 
Kan din bror teckenspråk?
 
Ja, jag står min bror nära och han kan lite teckenspråk. Han kunde mer förr men nu är jag inte hemma så ofta så har han tappat bort det. Min pappa är hörande men min mamma är hörselskadad. Vi pratar och tecknar samtidigt i min familj. :) 
 
snygg! varifrån e den? :)
 
Tack, min nya jacka kommer från Strandberg! :)
 
Gjorde det ont att tatuera sig där? Alltså på armen. Funderar själv på att tatuera mig där, så hade vart kul & veta om det gör ont :)
 
Det är inte smärtfritt men det gjorde inte så farligt ont. Men mest ont gjorde det när han tatuerade in Bel som är närmast armhålen. :)  
 
 

NEW BIKE

Nu är jag återigen en lycklig cykelägare! Här i Örebro är man handikappad utan cykel. MIn cykel blev stulen för ca 1-2 månder och nu köpte jag äntligen en begagnad cykel! MIn mamma är nämligen här i Örebro på besök, underbart att ha henne här!   
 

FAREWELL PARTY

I fredags hade vi en farewell party för Joshua, en amerikansk utbytes student som har varit här i Sverige i två månader. Han gick i en klass under oss. Nu på måndag ska han åka tillbaka till USA så vi ville ha en överraskningsfest för honom. Han hade ingen aning om det och han blev väldigt glad! Vi gav honom presenter som choklad, en nalle och en stor svensk flagga. Vilken kväll/natt!  
 
 

THE TYPICAL AMERICAN SMILE

Idag fick jag en ide före matte lektionen, att ta en bild på mig och min klass när vi gör den typsika amerikanska leendet! :D Jag tror att vi lyckades ganska bra eller hur? ;) 

"THE INTERNSHIP"

 
Var hemma idag för jag hade så ont i magen så jag tittade på filmen The Internship. Det handlar om två killar som vill jobba hos Google men det krävs mera än en intervju. En rolig film med Owen Wilson och Vince Vaughn. Jag ger den 6/10! 

AUTUMN

the sun shining through the autumn leaves

HAPPY BIRTHDAY DAD

Grattis på födelsedagen världens bästa pappa! Älskar dig så otroligt mycket! <3
 

AUTUMN JACKET

Här är min fina höstjacka som jag älskar! Det börjar bli allt kallare och kallare ute nu så jackan är perfekt för den är så varm och så skön!

LA BAGUETTE


Idag efter skolan åkte jag och två kompisar till stan för att shoppa lite och äta i La Baguette. Det var tråkigt väder ute så vi ville hitta på nåt och det var roligt! Åt bakad potatis med kyckling och curry, mums! Nu ikväll ska jag ta det lugnt och imorgon är det äntligen fredag!

CHOKLADBOLLAR

Ikväll blev jag sugen på att göra chokladbollar så jag och Elin gjorde det! Så lätt att göra och dom är så goda! 
 

NY DESIGN OCH HEADER

MIn blogg behövde verkligen bli ompysslad! Nu har jag en ny design och header. Tusen tack Felicia för hjälpen! Love you.