HOMECOMING VECKAN!

 
Vilken vecka det har varit! Och vilken inlägg med en massa bilder! ;)  Jag har varit upptagen precis varje dag och kommit hem sent! Är så sliten nu. :) idag är det skolfoto i skolan. :) Här i USA har dom Homecoming i skolan vilket innebär att vi har olika aktiviteter på skolan hela veckan och avslutats med dans på skolan. Det är kul att jag har fått vara med och uppleva det!

Twins day :)
Cartoon day :)
 
Vi besökte en arbets plats :)
Color day= Junior, orange :)
 
JV hade volleyboll match samma dag :)
Red/white/ black day :) 2013- de två brevid mig går ut high school 2013 :)
Lördag, Vi fick en tröja som vi skulle rita på o här är min tröja :)
Jag har nämligen gått med i skolans cheerleading grupp :)
Bilden nedan är den av alla bilder är det här jag som tycker bäst om :D
Och efter det var det volleboll match :)
Jag i nummer 12 :)
Sen var det dags för dansen :)
Avslutar med en bild på mig :)
Vilken vecka :)
 

TWIN DAY

Jag och Kaycee i våra "tvillingskläder" :D
Alla bara sa" Ooh vilken grön tröja du har..!"Man kanske inte ser det på bild men jag kände mig som en lampa !

NEW THINGS

Jag har fyndat märkeskläder och är så nöjd över mina köp!
*Ärmlös skjorta, ?
*Jeans jacka, HM, ångrade den köpet först men nu är jag nöjd :)
*Jeansväst, Anna Klein
*Sport tishirt, Nike
*3 Levis 501 shorts

STARBUCKS

Igår var jag och Debbie till Starbucks. Jag tog Frappucino, mums vad gott det var! Synd att Starbucks inte finns i Sverige! Kommer nog att köpa det flera gånger innan jag kommer tillbaka till Sverige! :)
MUUMS!
Efteråt var vi o shoppade i en secondhand affär och där fyndade jag  många kläder som jag ska visa en annan dag. Samma kväll var hela familjen ut och åt på en restaurang för Debbie fyllde år! Det var en toppentoppen dag igår!

HAPPY BIRTHDAY, DEBBIE!


Vi uppe på Pikes Peak :)

Bilden är från idag :)

Idag fyllde Debbie år! Jag är så glad att jag hamnade i den familjen jag är i nu. Med en värdmamma som hon, hon är bäst. :) Vi har alltid kul tillsmammans, vi skrattar och skämtar ihop! Vi kommer så bra överens! Man kan prata med henne om allt! Jag kan inte få en bättre värdmamma! :) Hon är som min storasyster. :)
Hoppas att du är nöjd med din födelsedag för vi gjorde en massa kul idag, Debbie! :)

DRESS AND TWIN SHOPPING!

Igår var jag och Kaycee efter skolan och shoppade. Jag köpte klänning till dansen på skolan och en tröja som vi ska ha på "tvilling dagen". Det var kul! Efter det åkte vi till hennes hem och jag var där till på kvällen då Debbie hämtade mig. :)
Igår var jag i skolan, skönt att äntligen vara frisk :)
Mums,mums!


Mer än så visar jag inte ;)

Aktiviteter i skolan i nästa veckan :)


MIN PRESENT FRÅN VÄRD FAMILJEN!

Den här fina saken fick jag av min värd familj, de är så snälla och den är så fin!

Hela "familjen". Jag blev så glad när jag fick den, jag känner mig som en i familjen. Jag kommer bra överens med alla och de är så snälla mot mig. De är en stor familj med pappa, mamma och 5 pojkar som är yngre än mig. Det blir mycket liv i huset men jag tycker om dom ändå!


BÖRJA DAGEN MED ETT LEENDE

Idag var jag hemma från skolan, blev sjuk. Jag har feber, ont i magen och halsen. Blev tydligen smittad av familjen, för hela familjen är sjuk. Vi är med mig 7 personer och nu är vi alla sjuka. Typsikt!  Jag skulle ha matchh idag men missade det.. Men jag hoppas att det blir bättre snart! :)

MIN DAG I BILDER

Idag har jag haft en toppen dag! Jag har sett på film på morgonen och sen efter lunch stack jag och Debbie till stan, där köpte hon några saker. Efter det hade hon möte med nån så jag väntade på henne. Det var inte så lång tid, puh. :) Sen åkte vi tillbaka till stan och både hon och jag fyndade kläder. Hon köpte jeans och jag köpte 4 olika plagg, de var rena fyndet! Jag måste nog ta ett paus med mitt köpande..!
Jag bara äälskar min nya skinnjacka!

ÄNTLIGEN HELG!

Nu har en skolvecka gått! Nu är det äntligen helg! Skönt! Veckan har gått bra, lärarna är snälla och skämtar mycket. Mina kompisar är hjälpsamma och vi har kul tillsammans. :) Det har gått bra i lektionerna men det är mycket nytt att lära mig som deras mått och så.
Jag ville visa för er hur min skola ser ut, det är en ny byggnad och High School våningen är högst upp och där går jag :)
Jag har ju sagt att jag har köpt en hood tröja och jag vill visa det för er :)
Den är så snygg och såå mjuk!
I nästa vecka måste jag söka efter en klänning för det är dans på skolan :)

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!


Idag fyller du år och det gör ont att jag är inte med dig när du fyller år och att jag kommer inte att träffa dig på 10 månader. Jag skulle kunna skriva en lång lista om dig, du är helt enkelt bäst! Du har alltid funnits där för mig och stöttat mig. Du gör mig så glad! Du betyder allt för mig! Jag hoppas vekligen att du får en bra födelsedag idag och jag älskar dig väldigt mycket!

MIN FÖRSTA SKOLDAG

Klar för skolan, var nog lite nervös men det gick bra!

När jag kom dit tog vi ett kort till den här, den här ska jag ha med mig hela tiden för jag använder den när jag ska gå in. :)
Jag var inte såå nervös, jag kände många innan så det var bättre än att känna ingen innan. :) jag kom dit med Debbie och minstingen och anteckande några papper och sen var det möte. Jag fick en skåp och jag satte in alla mina saker där. Träffade många lärare och presenterade mig för dom och fick se alla klassrum. :) Köpte en snygg hoodtröja med skolans maskot Bulldog och CSDB på. :P Skulle egentligen vara med o titta på en match men jag hade ont i halsen och var förkyld så jag åkte hem istället och vilade.
Imorgon är det andra dagen i skolan, kul! Nu börjar livet här. :D

SHOPPING MED KAYCEE

Idag var jag på stan och shoppade med Kaycee, det var roligt.:)
Perfekta smala jeans från Hollister :)
Converse!!

THE HOT AIR BALLONS

Igår var jag, Debbie och alla 5 barnen och tittade på luftballonger. Det var jätteroligt och det var en annorlunda upplevelse. :) Fint men det tog långt tid att de blev klara. Var där i 2 timmar men bara 4 var uppe. :)

GO, GO BULLDOG!

Idag vaknade jag halv 5 på morgonen för det var volleyboll cup. Vi träffades i skolan och åkte tillsammans till platsen  vi skulle spela cup, vad den heter vet jag ej. Vi åkte typ 1 timme och det blåste väldigt mycket! Jag spelade inte matcher för jag har bara tränat 4 gånger och kravet är 5. Jag tittade på och hjälpte till min tränare med uppvärmningen. Det gick bra, dom spelade 5 matcher och vann en. Men dom var jätte duktiga i dom matcherna dom förlorade i.  Var där hela dagen till kloackan halv 6 då jag var hemma. Nu har jag ätiti lunch nyss och nu tar jag det lugnt. Ikväll ska jag äta sushi och se på en film, det ska bli mysigt och imorgon får jag soova länge som jag har längtat efter.;)
'

MINA NYA SKOLSAKER

Igår kväll var  jag och Debbie till Walmart och köpte skolsaker till mig. Jag hade fått en lista på vad jag behövde och det var mycket saker. Ni ser på bilden vad jag har köpt. :) Igår besökte jag och alla andra ungdomar vårt "nya" skola, den har renoverats och det blev väldigt snyggt! Tur att jag går nu när den är klar. ;)
Idag var det match som jag sa igår. De röda är vi och de svarta är ett lag från Denver. Denver är delstaten Colorados huvudstad. :) Vi spelade ganska bra men vi förlorade, jag tittade på o hejade. :)

MINA VOLLEYBOLL SAKER

Jag har valt volleyboll som aktivitet på skolan. Igår började min första träning, klockan 8.00 men jag är där 8.30 för vi måste skicka pojkarna till skolan först. Vi tränar fram till 11.00 och sen är det lunch och då umgås vi med killarna och tjejerna. Sen är det träning igen 2.30 till 5.30. En lång dag är det för oss. Ska träna till fredag och sen på lördag är det cup men jag kan ej bara med för kravet att vara med på cup är att man har varit med 5 träningar och jag har bara varit med då 4. Ska titta på iaf.
Igår fick jag en ny väska, knä skydd och linne. Kommer att få sen tävlings kläder! :D Imorgon är det match och jag ska titta på. Jag har fått många nya vänner och det är så kul här! :D