Hemma från Spanien

I måndags kom vi tillbaka till Sverige från Spanien och i tisdags kom jag hem till Norrland. Har haft 11 fina dagar där! Har haft så roligt och jag kommer att ha en inlägg sen om Spanien resan jag gjorde med tre andra tjejer. :)


PÅ VÄG TILL STHLM

Nu är jag på väg till Stockholm! Kom hem till Norrland i lördags och nu ska jag iväg igen! Jag kommer att sova hos en kompis och imorgon ska vi till Manillaskolan, min sista chans att se skolan innan det flyttas till en annan buggnad och sen blir det GRÖÖNA LUND!! Det blir en rolig dag med kompisarna! :) på torsdag flyger jag oh tre andra tjejer till MALAAAGA i Spanien och stannar där i 11 dagar. Ser fram emot resan och vi kommer att ha det såå roligt där! När jag är tillbaka kommer jag att lägga upp bilder på bloggen. :)


SOMMARLOOV

Nu har jag äntligen sommarlov! Nu har jag avklarat första året på Risbergskaskolan! Tiden har gått väldigt snabbt och jag har haft det så otroligt roligt. Har många fina minnen från mitt första år. Nu på hösten är jag en andraårs elev! Idag kommer mina föräldrar hit till Örebro, längtar att få se dom! Imorgon tar de studenten och sen på lördag åker vi hem till Norrland.


A PIC OF JOY