NEW IN

Lite nytt till min höstgarderob! 
Skor från DinSkor. Vinröd stickad tröja från Gina Tricot. Grå tröja från Bikbok. Svarta jeans från Rut m.fl

FUNNY PICTURES

Några fina rastlösa bilder från min Mac! :D 
 
 

MacBook pro


Nu har alla andra årets elever i Risbergskaskolan en MacBook pro 13.3 tum! Första årets elever får det efter höstlovet. Med datorn ska vi göra våra läxor och skolarbete så nu måste vi bära den med oss överallt. Tur att jag åkte till USA för annars skulle jag inte få det. ;) Efter studenten kan vi köpa det billigt och det tänker jag göra! Älskar min mac!! 


HEMMA I NORRLAND


Är hemma i Norrland! Kom hem med flyget igår kväll och det är något speciellt att vara hemma i Norrland! Alltid lika roligt att återförenas med familjen! Idag har jag varit i stan med pappa och köpte en mobilskal, väska och halsband. Avslutade med att fika med pappa i rutiga duken. Senare kom Frida hem till oss för att göra en läxa. Nu läser jag Elle och njuter! En perfekt lördag! 

BELIEVE IN YOURSELF

Nu har jag tatuerat mig igen! Det står Believe in yourself. Det tog ca 45 minuter och jag är jätte nöjd. Har många anledningar varför jag valde just den texten, har sagt så till mig själv sen jag liten och det kan betyda olika saker. Men som sagt är jag supernöjd!