NY MOBIL

Har fått en ny mobil i förra veckan!! Nöjd såklart :) sorry jag vet att jag har varit dålig på att blogga, det är ju sommar! Har varit med mina vänner mycket och försöker njuta av de sista veckorna av sommarlovet! Snart sticker jag till Örebro och börjar på gymnasiet där, spännande! Kul att få börja ett nytt liv efter USA! :) ha det så bra! Och ska försöka blogga mera! ;)


FINLAND PICS

Är hemma från Finland, eller var hemma i tisdags kväll. Har haft roliga dagar i Finland men synd att tiden går för snabbt!! Jag träffade mina kusiner, släktingar o vänner, haft en taco kväll, konfa/18 års/student fest, rekord ätit jordgubbar med glass, proppat i mig sötsaker, spelat golf, tittat på min kusins fotbolls matcher (han i röd o vit), shoppat...Ja, man kan väl se att jag har haft en awesome vecka! :D 
Vi på en Indisk restaurang :D 

NEW YORK, THE CITY THAT NEVER SLEEPS

Nu kommer det äntligen den efterlängtade inläggen om New York!! Har försökt att lägga in bilderna tidigare men har inte hunnit, men bättre sent än aldrig! 
Lämnade Colorado Springs den 22 juni tidigt på morgonen, det var också en av de svåraste jag har gjort, att säga hejdå. Men samtidigt var jag också glad att få åka till New York, älskar staden. Den lustiga är att jag började mitt utbytesår med NY och avslutade med NY! Den första besöket var så intensivt och en fullspäckad schema så man fick lära mycket om olika berömda platser som jag kunde dela av mig med min familj när jag var där nyss. Några dagar där räckte för oss, vi fick se alla platser som vi ville men visst finns det tusen saker mer att titta på. Besökte olika berömda platser som Central Park, Broadway, 5th Avenue, Rockerfeller Center m.fl. Det som jag gillar med New York är att det finns så många olika stadsdelar med olika folk och miljöer. Kan tänka mig att bo där en dag!  Nu blir det bildbooomb!!!
Vi fick på bo ett jätte fin hotell
Vackra solnedgången i NY!
Time Square!!
Central Park!
Stora sjön som är döpt efter Jackie Kennedy
 Bron från filmen Autumn in New York med Richard Gere :)
 
Yoko Sonos minnesplats efter John Lennons död.
Bethesda Terrace i Centralpark
H.C Andersen 
Trump Tower
Jewelers on fifth
Museum of Modern Art
Saint Patricks katedral
Chrysler Building
Rockerfeller Center
Macy´s. Världens största varuhus
Time Square!!
 
New York Public Library
Empire State Building
The Apple Store
Nike Town
Många bilder! Men ja, hoppas att ni njöt av det! :D Hade så härliga dagar i New York! Sen kom jag hem till Sverige! 
 
 
 
 

DAGENS OUTFIT

 
Kavaj, Forever 21. T shirt, Urban Outfiters. Shorts , Levis. Skor, Converse. Armbadn, från nån affär.
Had a great day. Jag var med min kusin Elin o shoppade, hittade en snygg plagg från JC. Nöjd! Sen på kvällen blev det grillat mat o sen filmkväll. Have a good day! 

NEXT:FINLAND

Idag åker jag till Finlaand! Vi ska åka båt från umeå till vasa så på kvällen är vi framme i Finland. Kommer att uppdatera bloggen när jag är där! Ha det så bra! :)

RAYBAN

 
Finally my! Rayban- Wayfares model

STAN MED TJEJERNA

Vilka sociala vänner jag har... ;)
Idag var jag på stan för att träffa Frida, Annika och Marielle! Vi hade jätte kul, pratade mycket, gick runt och sen åt vi kinesiskt mat. Jätte gott faktiskt! Sen åkte marielle hem så vi satte oss vid resecentrum och då, äntligen var solen framme. Varmt och härligt!  Ett kort inlägg men ska se på Crazy, Stupid, Love nu. 
 
 
 

LAST DAYS IN USA

Sorry om det tog så långt tid att få in en inlägg med dom bilderna från de sista dagarna i USA eller rättare sagt i Colorado Springs. Min familj kom ju hit och efter när skolan var slut besökte vi olika vackra platser!  Tänkte inte skriva så mycket, kommer att sakna USA mera då men en bildbomb blir det!
PIKES PEAK, North America most visited mountain. 
United States Air Force Academy in Colorado Springs. Där får dom 4 årigt utbildning, både för kvinnor och män.  De har besöksmål med över en miljon besökare varje år. 
 US Olympic Training Center in Colorado Springs, the Backlund family Track and Field Team and the Olympic Strength statue.
Här tränar också alla Amerikanska idrottare som ska vara med på OS i sommar. Det finns tre platser i USA där de tränar, New York, Los Angeles och Colorado Springs. Vi tror att vi såg Michael Phelps där. 
Manitou Springs. En otrolig vacker plats, den är en gammal stadsdel av CS. Otroligt varmt var det, typ 40 grader! Ville helst vara i skuggan och drack vatten hela tiden. Det fanns också små åkturer, spel, cafeer, och fick smaka på riktig bergsvatten som jag var inte alls förtjust över.
Royal Geroge. Var där förr men åkte dit igen. Slående vacker utsikt och massa olika saker att göra där. Där finns även världens längsta hängbro. Fick också åka på inclines och det var så kul! :)
Dinousaurie fossil. :)
Det var jättefint att få se såna platser och få dela upplevelsen med min familj och värdfamilj.
De här är vad jag gjorde innan jag åkte till New York. ;) snart kommer det ett inlägg med New York. 
 

WAYNE´S COFFEE

Hade en härlig och lugn fika stund med Rebecka igår på Wayne´s. Andra gången jag täffade hennes sen jag kom hem från USA. Vi tog muffins o festis, inget man behöver veta ;) Men ja, vi satte där för typ 3-4 timmar och pratade om allt mellan himmel och jord, alltid lika roligt!! Trött blev jag när jag kom hem så jag hade en lugn kväll hemma! 

SUNDSVALLS GATUFEST

På tisdagen firade jag min födelsedag med familjen, fick jäätte fina presenter och dagen var så bra! Super nöjd!
På onsdagen åkte jag med Frida till sundvall på morgonen och där träffade vi Fanny och Marielle. Pratade en stund och sen drog vi till Fanny för att fixa oss och fika. Vid 2 tiden var vi klara och började gå mot stan och träffade alla andra döva där och satte på gräset och pratade. Härligt väder och stäming, folk var glada och det var jätte mycket folk där. Fick komma in på öltälten för första gången :) Kvällen där tillbringades med mina vänner, många artister var där och sjöng och det var en härlig kväll. Sen på natten gick vi till sara och Petra och var kvar där resten av natten. Kunde inte få en bättre 18års födelsedag, först med familjen och sen med mina vänner! <3
 
De två sista har jag tagit men de andra har en kompis tagit. Tjejen med den gröna/gula jackan är Gina, en känd bloggerska www.anagina.blogg.se Och sen Mange i den vita tröjan. 

18 ÅR!!!!!!!!!!!!!

 
Jaaa, fyller 18 år idaaaag!! Dagen ska firas med familj och vänner! 

SURPRISE PARTY X2

På en onsdag i sista veckan av skolan i USA, ganska längesen! Men då, var jag hemma med min familj för de kom dagen före, ville vara med dom. Samma kväll hade vi privat tour runt min skola trodde jag, men när vi väl kom dit så kom vi till en rum där vi brukar ha fester och så. Jag gick in dit och sen ser jag alla mina fina vänner komma springande mot mig! Vilken överraskning!! Alla visste det utom mig, de ville ha en fest för mig så jag får ordentligt får säga hejdå till mina bästa vänner och min familj fick också se dom. Kunde inte fråga för en bättre kväll, mina bästa vänner var där, min värdfmilj och mina familj. Njöt av hela kvällen och hade så kul. 
Jag lämnade mina bästa vänner i USA och kom till mina bästa vänner i Sverige. 
Härlig återseende med dom! Visste inget, det var en överraskning! Jag och pappa gick ut och gjorde några ärende på stan och när jag kom hem gick jag in och där ser jag mina bästa vänner komma mot mig! Fick en chock, att dom är verkligen framför mig men var såå glad att jag kunde inte sluta le och började t.o.m. skaka! Alltid roligt att få se dom och mycket prat på hela dagen och kvällen blev det! En av mina bästa dagar! <3 
Thank you for the surprise!