SATURDAY

God kväll eller godmorgon för er i sverige :)
Har haft en bra dag, spelade baseboll med Nathan ( min äldste värdbror) , vi spelade typ i 2 timmar! Ska nog göra igen det imrogon! Ikväll åkte vi med dom 4 äldsta barnen till en skola där dom hade Halloween aktiviteter för barn. :) Tänkte bara skriva ett kort inälgg och ska se på film nu Bad teacher eller Bridemais. :)

ÄNTLIGEN FREDAG!

Mi första tanke när jag vaknade i morse Äntligen är det fredag! Jo är det skönt att få sova ut och ha inga läxor. Har gjort allt klart så jag har ledigt hela helgen, tjohoo! Men jag har haft en bra vecka, men vädret är förvirrande! I måndags och tisdags var det så varmt att jag kunde ha short och tshirt på mig. Men på onsdag morgon när jag vaknade..Gissa vad jag såg? Jo snö!! Japp, snö på marken, det var alldeles vitt och kaaallt!!! Jag som inte hade handskar och mössa men köpte handskar idag så jag är redo när det händer igen. :) Nu närmar det sig Halloween, det ser man tydligt för folk har saker ute framför sitt hus och det är Halloween saker överallt i affärer. :) På skolan har dom aktiviveter på måndag som jag ska vara med på. :) Ikväll har jag och Debbie åkt och shoppat, hon inte jag ;), och nu äter jag godis och läser US weekly, och bloggar ;) Nu ska jag inte skriva mer och visa bilder :)
Snööö!
Varm choklad med marshmallow..oooh!

Dagens outfit:
Jacka, HM
Linne, Topshop
Jeans, Hollister
Skor, Converse

Var lite rastlös på skolan och Kaycee också så vi gjorde det här, ser ni vad det är? :)

Happy Halloween!!!!


LAGMIDDAG PÅ SUBWAY

NU är volleyboll säsongen slut, det är både skönt och tråkigt! Jag vill så gärna spela volleyboll för det är så roligt men samtidigt är det skönt att få komma hem direkt efter skolan och inte behöva träna 2 timmar varje dag. :) Så idag samlades vi alla och åkte till Subway och umgicks med varandra, det var kul!!
Dagens outfit :)
Nu börjar jag få lite höst känsla här :)

På väg dit till Subway :)

Tårtan :D

'

Gifte mig med Faye med våra volleyboll ringar ;D
 

CHOKLADBOLLAR

Igår på IKEA tog jag hem en recept på chokladbollar!Perfekt! Så nu behövde jag inte ändra om recpten till Amerikanska mått! Var sugen på att göra nåt så jag gjorde choklad bollar och det ska bli gott att äta sen!!
Muums!

Nu ska jag äta dom ;)

DENVER

Idag var jag och familjen på besök till Denver. Denver är delstaten Colorados huvudstad och har 557 917 invånare och räknas som USA 25:e största stad :) Jag gillar Denver, det var verkligen vackert där :) Vi bor ca en timme därifrån och idag var vi där idag. Vi åkte på lunch tiden och vi var först till.. IKEA!!
En bild från google på Denver :)

IKEEAA!

Första svenska ordet jag såg sen jag kom till USA, HEJ :D

Jag sitter ofta med datorn på sängen så den här var perfekt för mig för det blir ofta hett :) den kostade bara 2.49 dollar..!

Oh vad man hade saknat svensk mat och här allt vi köpte på IKEA, 3 choklad plattor är mina. Frågan är bara när kommer de att bli slut;) kommer nog att proppa dom i mig före nästa veckan ;) mums mums! När vi ändå var i Denver passade jag på att gå till Forever 21 och fick mig hem..

Grå tröja, beige/rosa skjorta, svart kavaj/kofta, ring och halsband. :)
Är så nöjd över dagen och mina köp, nu ska man slappa och se på film och kanske äta choklad eller chips med dip. Det blir bara bättre ;)

HAUNTED HOUSE

Rubriken säger allt men först ska jag berätta om min vecka :)
Jag har spelat 5 volleyboll matcher i 3 dagar i rad och man kom hem 9 tiden, va riktig sliten för man hade läxor att göra. Hade 2 tester igår på skolan och det gick super bra :) Efter skolan kom min värdfamilj o hämtade mig och åkte till en shoppingcenter för vi skulle ta e familjefoto. Dom tog bilder på hela familjen, på barnen, på dom själva och en bild på mig och mig med barnen. Det blev jätte fina bilder! :) Kom hem vid 7 tiden och åt middag och efter det kom Kaycee och hämtade mig. Vi åkte till Haunted house, ville passa på o ta chansen att uppleva det för jag visste före att här i USA är haunted house riktigt skrämmande. :) Jag var taggad och vi fick vänta lite innan vi gick in, det var inte alls varmt att bara vänta.. När vi äntligen gick in, det började med utsidan och sen till en långtradare och sist en buss. Det var första gången för mig här men så fick man gå FÖRST också och hade typ 7-8 personer bakom mig som inte ville vara först..! Men omg, jag tror att jag har aldrig skrikit sååå mycket på 30 min och hoppat så mycket. Jag bara skrek och skrek, jag var ju först och fick se allt före alla och dom missade några men jag såg allt. En gång skrek jag så högt för att jag gick in i en dimma och sen vände jag mig till höger ser jag att dimman lättar och en person med en läskig ansikte stirrar på mig bara typ 10 cm ifrån mig och morrar. Jag bara skrek och plötsligt var han borta och alla andra frågar vad hände för dom alla missade det. Omg, haunted house i sverige är ingenting med de i USA.. Hade såå ont i halsen efteråt efter alla skrik på 30 min..!! HAR ALDRIG SKRIKIT SÅ MYCKET PÅ 30 MIN!! Jag kunde inte sluta skratta också. ;) Jag är så glad att jag fick uppleva det! :)
Foton på mig :)

COLORADO HAND & VOICE- GALAN

Igår hämtade Kaycee mig ungefär 3 tiden och åkte till en klädaffär för dom skulle köpa nåt och till Starbucks, mums. Efter det åkte vi till Denver, till ett hus där galan skulle finnas. När vi körde i Denver såg vi IKEA! Oh, vill dit nu. Men hur som helst kom vi dit och vi hade på oss fina klänningar, jag hade samma klänning från Homecoming. Det var mycket folk där och god mat. Det var väldigt många döva och jag hittade nya kompisar, det var kul. Kaycee höll ett tal och 2 andra också och efter det var det auktion. Åkte därifrån klockan 10 och körde in till Denver till The cheesecake factory och köpte cheesecake, dom har nog den bästa cheesecake i världen!!
På väg dit :)

DAGENS OUTFIT

Tröja, Ross
Jeans, Hollister
Accesoarer, armbandet är Debbies, klockan och ringen är från nån affär här
Converse

Man njuter av den varma vädret här, ungefär 25 grader varmt när det är kallt i Sverige ;)


Pics

Vilken rolig vecka jag har haft och det slutar inte ännu! ;) Imorgon är det lördag och det händer en rolig sak! ;) Det dåliga är att jag har 4 läxor som jag ska göra klart.. Ska kanske göra det ikväll! Orkar inte skriva så mycket, är trött!
Nu ska jag visa bilder från igår och idag :)
Ett, två, hopp!

Mat krig ;) Jag hade tur som klarade mig, tur att man att man var snabb då ;)

Volleyboll match :)



Jag i action ;)


Klar för skolan :)

I skolan :)

Här i min skola har dom tre tester i ett skolår i läsning, matte, språk och fysik. det krävs mycket och alla vill ha bra resultat. Jag klarade mig jätte bra och alla fick natur godis och saft som lön idag :)
Oh jag har fått mustasch..! ;)

Ville visa för er en cool bild från förra veckan, jag är första personen från vänster :)


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!

Pappa med en Ferarri bil, Italien 2010
Pappa, jag kan inte tacka dig nog med allt arbete du har hjälpt med mig om USA. Du har gjort ditt och nu ska jag göra mitt. Du är världens bästa pappa, jag har verkligen tur som har dig! Det gör ont att inte få se dig och inte vara med på din födelsedag. Jag skulle kunna göra detsamma med dig som mamma, skriva en lång lista om dig. Du är helt enkelt bäst! Jag önskar dig en toppen födelsedag och jag älskar dig väldigt mycket!

FÖRSTA SNÖN!

Jag kunde inte tro mina ögon när jag såg ut från fönstret, det kom snö och det var vitt på marken. Snö nu? För tre dagar sen var det 25 grader varmt och igår snöade det..! Idag är det soligt och varmt igen, man ser inget av snön som det har inte hänt. :) det finns bara snö på bergen :)


INDIAN CLIFF DWELLING

Igår var jag med familjen, Mikes mamma och hennes man Paul till på Indian Cliff Dwellings. Från 1200 f.K till 1300 E.kr levde indian stammen Anasazi här. Alla dog när det kom ingen vatten, ingen vatten betyder ingen mat. Under en klippa fanns deras hem, de hade byggt den till ett 3 vånings hus. Den ser bra ut än idag och det var helt fascinerande. Man får röra sig fritt och gå in, det var häftigt. :) det fanns en museeum nära och där fanns det bilder på indianer och allt möjligt. :) Vi var där i 2-3 timmar och det var intresant. :)
Det var roligt :)

DAGENS OUTFIT

Jacka, nån affär här
Skjortklänning, Gina Tricot
Leggings, Lauren Conrad
Klocka, nån affär här
Skor, converse
Ring, Glitter

Nu ska man sticka till skolan och jag har match sen :)

MÅNDAG

Hejhej!
Är så trött, vaknade klockan 2 i natt och var pigg.. Typiskt! Och så var det skola idag, allt var som helt vanligt och har en massa läxor nu. Men den mesta är klar nu, tjohoo! Idag fick man en överraskning av Kaycee, svenskt mjölkchoklad!! Åh vad jag har saknat det! Hon hade varit i Ikea och där hade dom svenska godis. :)
Efter skolan var det träning i 2 timmar. I förra veckan ändrades tiden, vi tränar nu 4-6 varje dag men nu i 3 dagar i rad har vi matcher. :)
Åt middag på Subway, nu slappar jag och gör klart mina läxor. :) Nu på fredag och måndag är vi lediga!!
Bjuder på en bild från somras :)

ROYAL GORGE BRIDGE AND PARK

Jag har besökt med värdfamiljen och Mikes mamma och hennes man till Royal gorgeus bridge and park i Canon city. Där finns världens högsta hängbro och det ä 321 meter från ravinens botten. Utsikten var helt slående vackert! Vi hade tur med vädret, det var soligt och ganska varmt.Vi var där från lunch tid till på kvällen, en rolig upplevelse! Men det är dock ganska dyrt men det är värt det. :)
Jag och Debbie :)
Jag, Debbie åkte med på den här. Vad vi alla skrek! Är så glad att jag gjorde det men det var nog inte samma glädje för Debbie, hon ville absolut inte göra det men var tvungen. ;) Den har blivit röstad för världens mest skrämmande :P
Den har jag åkt med också :)
Och så har vi åkt tåg också :)
Och jag fick se för första gången en vild trantula :)
Nathan ( min värd bror:)) blev överförtjust i min kamera så det är därför det är så många bilder på mig :)