SOLAT HELA DAGEN LÅNG

Idag var jag med tjejerna till Smitingen. Jag har bränt mig på vissa ställen på kroppen och är röd nu.. Idag har jag också köpt en ny bikini. Jag gillar den och är glad att man har fått färg också! ;) YEEEEEEES!  Jag älskar att ligga ute och bara koppla av och njuta av värmen! Och att vara med vännerna!
Idag har jag bara solat och spelat volleyboll. Vattnet var kallt, ibland fick man ingen känsel på fötterna. ;) Efter det stack vi till stan och var på jakt efter ny bikini, inte bara jag också Frida och Annika. Det är inte så lätt att välja EN, men efter en timme bestämde vi vilka vi skulle ta. :)
Nu ska jag mysa med familjen och titta på tv!


SKYNDA ATT FYNDA

Hello!
Igår var jag, Annika, Mohammed, Yafet, Frida, Rebecka och Marielle i Smitingen och solade och spelade volleyboll hela dagen. Idag har alla vi tjejer ont, för vi alla har blivit solbrända. ;) Det var en härlig dag i stranden, det var första gången det kändes som en sommar. Det blir inte sista gången vi gör det, det kommer att hända fleera gånger!
Idag var jag i stan med Frida och Annika, det är mycet som är rea nu så passa på nu! ;) Det var rea överallt, massa fynd!  Det var en trevlig dag med tjejerna och jag är jättenöjd med mina köp!
Grå t-shirt, H&M
Linne, H&M
T-shirt, H&M



MIDSOMMAR

Den här midsommaren var det en av de bästa jag har upplevt, det innehöll familj, kompisar, skratt, grillad mat, filmer... Det skulle bli en lång lista på vad som var kul! :D Jag började dagen med att åka med mina föräldrar till Nickebo och där skulle dom sätta upp midsommarstången och dansa runt den. Mycket folk och god fika. Efter det åkte vi hem och grillade och sen åkte jag till Frida och Rebecka som fanns där. Avslutade kvällen med dom och jag har träningsvärk i magen efter all skratt ;) Tack för dagen och hoppas att ni har haft en bra midsommar ni med!


Vilken dag ;)

ÄNTLIGEN EN NY MOBIL

Ääntligen en ny mobil, har varit utan mobil i 3 veckor. Puh, nu är väntetiden över! ;D Min förra mobil blev stulen och nu har jag en Iphone. :) Nu gäller det bara att lägga in alla nummer.
Igår var det midsommarafton och jag kan säga att dagen var super bra, mycket hände och det var kul. Bloggar om det imorgon, orkar inte det nu.
Trevlig kväll! :D

GRILLKVÄLL

Hej! Igår hade vi grillkväll på jobbet. Efter jobbet hade jag och Fride en timme ledig före grillning och vi åkte till ICA för att köpa godis och sånt. Sen åkte vi tillbaka till jobbet för där skulle de har grillkväll, det var en grillkväll förpersonalen och barnen och deras föräldrar. Det var mulet och kallt så vi gick in och åt där. Det var gott med hamburgare. Efter det skulle föräldrarna spela teater på teckenspråk. :)
I förrgår hade jag min sista fotbolls träning före pausen som ska pågå hela juli månaden.
En annan sak, imrogon är det sista dan på jobbet, skönt på nåt sätt men det har varit super kul att jobba där med barn!
Trevlig kväll!

MIN HELG I BILDER

Hello!
Min helg har varit super bra, helgen har överträffat mina förväntningar, jag trodde att det skulle bli en lugn helg men nepp. ;) I lördags (igår) var jag med Rebecka och mina föräldrar till Solebo för de ville kolla nåt och vi fikade där också, en rabarber paj med vaniljsås, gott faktiskt! Lite som äppelpaj fast sötare. :) Det fanns hästar utanför som vi fotagraferade, ;) På vägen hem finns det ehn golf bana och då fick man prova gratis så vi passade på att prova för jag och Rebecka har aldrig provat golf förut. Det var mycket roligare än vad jag trodde, inte lyckas man precis varje gång. ;) Mycket skratt som att hästarna skrämde vetten ur oss ;) tack för dagen, en väldig fin dag med dig! <3
Och idag (söndag) har jag varit med Frida pch vi åkte till Sälsten, det är nära havet och det finns mycket klippor. Vi åkte dit och hade picnick där, våra systemkameror var förstås med. :) Tack för en riktig rolig dag! <3 Vi fotade en massa och fikade. Helheten av helgen blev jätte bra :) Nu ska ni få se på bilder från igår och idag. :)
 
Hoppas att ni andra har haft en bra helg också! :) Nu kommer jag inte att göra nån inlägg förrän onsdag så ni vet. :)

Sommarens trender, blommigt

Nu är det dags att plantera en av sommarens heta blom mönster trenden i garderoben!
På catwalken


D&G



Och jag har också en blommig plagg



Dagens detalj

LOVE- ringen hade jag på mig i skolavslutningen och det finns i Glitter

ONSDAGEN DEN 15 JUNI

Hej alla!
Nu har jag jobbat i tre dagar, jag jobbar i TUFF med barn och under tiden när barnen är med oss så får deras föräldrar teckensspråks undervisning. Det är jätte roligt men barn tar nog på krafterna. ;) Varje dag när jag kommer hem är jag helt slut men det är en rolig jobb men ingen drömjobb men som sommarjobb tackar jag inte nej till. Det är roligt att prova på olika saker. Det är sommarlov nu men det känns inte så för det är dåligt väder här, kallt och regnigt. brr... Hoppas att vädert blir bättre snart! :)
Kom på nu att jag har inte visat för er vad jag köpte i förra veckan.
Förra veckans köp


Blus, MQ
Shorts, H&M
Solglasögon, Gina Tricot

EN CITAT



SOMMARLOV

Nu är det äntligen sommarlov! Gissa hur glad jag är för det! Men det är inte samma glädje som när man var yngre och fick sommarlov. Men imorgon ska jag sommarjobba och ska jobba i 2 veckor, ser fram emot det! :)
Det finns en låt som jag lyssnar varje år när jag får sommarlov och det är... Idas sommarvisa. Den ger mig en somrig känsla så jag tänkte visa den för er! Trevlig sommar allihopa! :D
Bilden togs idag när Frida var hos mig, vill ni se mera bilder får ni kika på hennes blogg www.svampavaara.blogg.se

Tack för alla år!

Jag ville bara säga tack för alla år till er alla som jag har gått med sen jag flyttade hit så jag tänker visa er en återblick på alla år tillsammmans! :) Genom årens gånger ser man nog att vi har förändrats mycket. Vi har gråtit, bråkat och skrattat tillsammans men ändå höll vi ihop. :)

2005


2006



2007 (är inte med på bilden)



2008



2009



2010



2011 (alla är alltid inte med på bilderna)



Kristinaskolans skolavslutning 2011

Nu har jag gått ut från grundskolan och nu väntar USA. Idag har det varit en fin dag, en fin avslutning. Varje år ska sista årets elever göra en teater och vi hade en vintertema vilket betyder att jag måste ha VINTERKLÄDER på mig. Gissa hur jag svettades under kläderna och min peruk...! Puh, skönt att man behöver inte göra det mer! Vi skulle också gå in och ha en foto när man var liten i bakgrunden, det var lite nervöst och man ryste för då blev det mer verklig att man slutar i Kristinaskolan. Sen fick man betygen och en väska, det har varit en tradition i Kristinaskolan att avgångseleverna får en resväska och efter det gick vi ut och planterade ett träd somm minne efter oss. Det finns massor av träd i vår skolgård som minne av alla elever. :) När man gick därifrån kändes det känslosamt, att lämna allt och alla... Jag fick presenter också. :) Nu får ni titta på bilder från skoavslutningen. :) Har egentligen mycket mera bilder men orkar inte lägga upp allt. :)
 
 
 
Sist men inte minst, min härliga familj
 

 

Min sista skolvecka

Den här veckan var min allra sista skolvecka. Vad tiden går snabbt och då kände jag att jag måste fota alla och fånga stunden. :) Nu går jag äntligen ut från grundskolan och ut från Kristinaskolan och där har jag gått från klass 5 och och har härliga minnen från det och härliga kompisar. Imorgon är det skolavslutning! Imorgon! Kan fortfarande inte fatta det, att dagen är här att jag ska sluta... Har fixat kläder och allt och nu är det bara o vänta till imorgon. :) Nu har jag gått 10 år och nu är det äntligen över.. Nu ska jag visa bilder från gänget från skolan som jag är med. De är fina människor :)

Hela gänget är samlad :)

Ligger och solar!



Steker

Tillbringade hela eftermiddagen ute i solen med Frida
Att sommaren är här känns så härligt, det är det bästa tiden på åren. Imorgon ska jag till tandläkaren men sen till Birsta city och där ska jag köpa skor och shorts till mig. Idag solade jag ute för att få lite färg för det är ju skolavslutning snart och man kan säga att jag har fått färg. ;) Att det är skolavslutning snart känns kul men samtidigt konstigt för jag kommer att sluta i grundskolan och åka till USA. Men det var hur underbart som helst idag. Njöt av värmen, läste en ny tidning Sofis mode och sen kom Frida hit.
Kan det bli bättre? ;)

Sommarens trender, vitt

Matcha vita kläder med accesoarer i bleka pasteller och naturliga toner eller med färg i starka detaljer. Vitt är en av sommarens trendigaste färg.
I catwalken



Dagens outfit:
Jag höll mig inom temat för idag :)
Vit skjorta, Gina Tricot
Halsband, Kappahl
Ring, Lindex

Lockigt eller plattat hår?

Min naturliga hår är lockigt, men sen för ett tag sen började jag platta håret mycket men det sliter ju på håret. Det finns inte bättre än en naturlig svall! :) Man sliter mindre på håret, men visst ibland får man nog unna sig lite. Bilden här nere syns min lockiga hår och plattat hår men hårfärgen ser lite olika ut och det är ljuset som gör att det blir så.




Dagens outfit, hade en ganska avslappnad outfit
Jag hade på mig idag:
*Byxor, Lindex
*T-shirt, Monki
*Kofta, vet inte var
*Ring, HM

I mitt garderob

För några dagar sen kollade jag igenom mitt garderob och hittade den här söta stickade koftan.
Koftan fick jag när jag var 6-7 år gammal och då var den alldeles för stor och jag fick kavla upp ärmarna men nu är den för liten men jag ska ändå behålla den för den använde jag alltid på vintern och älskade den när jag var liten. Den är värt att behålla. Behåll några plagg som du har haft som liten, det kan vara mysigt! ;)

Tivoli

Hej! Har inta haft tid att blogga men nu berättar jag om tivoli kvällen. Det var både roligt och tråkigt, både för mig och mina kompisar. Det var roligt att träffa dom och vara ute sent på kvällen men nån har tagit min mobil och en kompis vars kille gjorde slut och en annan kompis hade lite otur med en kille också. Det kryllade med folk där och det fanns olika åkattraktioner. Tur att man har bra vänner som hjälper en. :) Nu bjuder jag på bilder :)
Trots all otur var det nog en skojig kväll, men nu får jag skaffa mig en ny mobil.
Idag är det Sveriges nationaldag och ska tillbringa dagen med Rebecka. :) Ha det så bra!

Trevlig helg!

Trevlig helg! :) Jag tillbringade idag med Rebecka, vi gick till Waynes cofee och fikade, det var mys! :) Var på stan och kollade på shorts som jag vill ha men det fanns en och den var för liten så jag måste kolla i Birsta City i nästa vecka :). Det var soligt ute och jag kan inte fatta att det är juni nu. Att det är skolavslutning snart, det ska bli kul såklart! I morgon ska jag vara hela kvällen  med kompisarna, ska på tivoli! Ser fram emot det! :) Ikväll är det fotboll på tv som jag måste se, Sverige mot Moldavien! ;) men nu kan jag inte skriva nåt mer, hoppas att ni få en rolig helg!

Himlabadet

Igår åkte jag, Rebecka, Frida och Annika till Himlabadet i Sundsvall. Vi hade flera gånger förr tänkt åka dit men nu blev det äntligen av. :) Vi åkte dit och mötte Marielle där och så gick vi till badhuset. Vi badade från kl.12-18. Vi gjorde en massa kul som att åka surfing! Det var så roligt! Det var inte så mycket folk för vi har lov, bara vi. ;) Tack för dagen , tjejer! <3
Jag ska visa nu  bilder från surfingen.
Och vi med vår snälle lärare :)