NYTT I GARDEROBEN

Har shoppat med mamma i birsta i onsdags, det var en helt amazing dag med henne! Solen sken och det bara flöt på. Förresten, glad påsk allesammans!


Before • After

Klippte mitt hår igår för det behövdes det verkligen och sen lockade hon mitt hår. Känslan efteråt då håret känns så fräsch! Blev själv chockad när jag såg före och efter bilderna, jag hade längre hår förr än jag trodde men jag får stå ut för snart är det långt igen! :)


ROMME

För nån vecka sen åkte jag med skolan till Romme och åkte slalom där. Det tog ungefär två timmar att åka buss där och vi var framme halv 11 tiden och åkte slalom till 16.00. Vi hade tur med vädret, det var soligt hela dagen och det var lagom kallt och det var inte såå mycket folk heller. Det var en härlig dag med kompisarna!


BLACK AND WHITE

Vet att jag har varit dålig på att blogga! Är så upptagen här i örebro och det är mycket som händer. Nu är det snart påsklov och precis vad jag behöver! Bjuder på en bild på min klass.


SHOPPING MED MARIE

Idag har jag shoppat med Marie i den härliga vårvädret i örebro! Köpte några saker som jag behövde. Det har varit en great helg!