PROM 2013

I måndags fick jag uppleva bal igen för andra gången och jag kan säga att det var en wonderful day! Egentligen är det bara för sista årets elever men det var en kille som frågade om jag ville gå med honom och jag tackade ja. Jag och en annan tjej, Sandija, var de enda första åringarna. 
Jag fick sluta efter lunch så att jag skulle ha tid på mig att fixa smink och hår. Både Marie och Clara hjälpte mig, tusen tack tjejer! Blev lite nervös när det närmade sig, allt var klart och hade klänningen på mig. Några kompisar kom och hämtade mig så kom vi fram till nära Örebros slott. Där var det fullt med folk och man såg fina klänningar överallt. Då gällde det att stå och posera i en timme. Folk kom fram och ville ta bilder med mig och Eric (killen jag gick med). Det blev många fina bilder! Vi hade tur med vädret för att det började regna först när vi gick in, tidigare hade de sagt att det skulle regna hela dagen. När vi kom in till Elite Hotel fick vi trerättersmiddag. Det var så gott!  Vi var både döva, hörselskadade och hörande elever från Risbergskaskolan som satte där i det stora salen. Men det var så kvavt där inne att vi gick ut emellan rätterna. När allt var klart var det dags för dans men alla var inte med utan gick hem eller gick till nån krog. När jag kom hem var jag super nöjd med dagen, skulle inte ha ändrat på någonting. Nu har jag upplevt det två gånger och tänker gå på bal igen när jag tar studenten! Nu ska jag dela av mig med några bilder från balen 2013. 
 
 
 
 

LONDON PICS

Nu kommer det ett inlägg med bilder från London. Det var första gången för hela familjen att besöka London. Det är vädligt fint där, mycket att titta på och såklart hann vi inte med allt men vi är nöjda med vad vi hann med. Mina föräldrar och lillebror kom med bilen till Västerås och jag tog tåget dit från Örebro. Vi flög från Västerås och landade i London på torsdag eftermiddag. Miljön ute påminde om Sverige. Vi kom fram till vår hotel och som hotellet i NY hette det Central park hotel. De kommande dagarna gjorde vi massor som att shoppa, vi gick runt i Oxford street, tittade på musikalen We will rock you, åkte runt i London Eye, Big Ben, Buckingham Palace, såg på matchen mellan Fulham FC- Liverpool, Hyde Park, besökte vaxmuseet Madame Tussauds, såg kyrkan St.Pauls, Piccadilly Circus, med mera! Det var fin resa med familjen! 
 
 
 

MASKERAD PARTY

En kompis fyllde 20 år och festens tema var att vi skulle klä ut oss. Jag klädde ut mig till jokern från Batman! :)


HOME FROM LONDON

Kom hem i måndags efter några intensiva dagar i härliga London med min familj! Har fått se mycket och ska lägga upp bilderna på bloggen sen men nu bjuder jag på en bild på familjen Backlund! :)


You are beautiful, just the way you are