FUCK CANCER

Jag älskar mitt nya "FUCK CANCER" armband! Jag köpte den för 100kr från hemsidan www.ungcancer.se. Varje armband är handgjord. Jag har anhöriga som har dött och överlevt cancer så därför känns det extra viktigt för mig. Det är många som har förlorat någon i cancer så att ämnet kan vara obekvämt och svårt att hantera. Pengarna går till ung cancer verksamhet. Bidra du också. :) 


BEN & JERRY´S

Köpte Ben & Jerry´s Cookie Dough efter skolan idag, galet gott! Behöver unna mig lite nu på en torsdagskväll! Kommer att ta ett bad och sen se på Familjentrippen. Imorgon ska jag hem till Norrland och jag längtar!! Det är alltid nåt speciellt med att komma hem men på söndag ska jag tillbaka till Örebro. Ha en trevlig kväll! 

THE HUNGER GAMES: CATCHING FIRE

I onsdags var jag med kompisarna till bion och kollade på uppföljaren till den första Hunger Games, The Hunger Games: catching fire. En sjukt bra film med bra budskap! Gillar hur den är gjord och skådespelerna är jättebra som Jennifer Lawrence och Josh Hutcherson! Längtar redan till tredje filmen! 

LJUSET I SPRICKAN

 
Igår var jag på teater med min skola och tittade på "Ljuset i sprickan". Det handlar om en dömd fånge och en fängelsevakt i ett låst rum. Båda är döva. Fången Hanna är ung, och har alltid haft rätt att uttrycka sig på teckenspråk. Hon tycker sig också ha rätt att gå emot samhällets normer för hur döva, och kvinnor, ska vara och bete sig. Fångvaktaren Gertrud tillhör den äldre generationen som förbjudits att använda teckenspråk. Hon har levt hela sitt liv utan att opponera sig mot normer och regler. Det uppstår en konfilkt mellan dem. Jag tycker att teatern var jättebra!! Tur att skolan hade köpt biljetter åt oss för att det blev slutsålt snabbt och de fick ha extra föreställningar runt i Sverige. 
 
 
 

CHRISTMAS FEELINGS

Det är ingen hemlighet att jag älskar julen! Att det är snö på marken, julbelysning överallt, julpynt hemma och familjen är samlad! Älskar tiden före julafton, det är kanske stressigt för några men det är det mysigaste tiden på året! 
Snodde den här bilden från en kompis blogg!
Är inte bilden härlig? Only 37 days left to Christmas! 

B-DAY PARTY

MIn fina kusin Elin kom till mig till Örebro i torsdags från Finland och ska stanna här till imorgon. Så roligt att ha henne här och att få visa Örebro för henne! Igår hade en kompis en födelsedags fest för hon fyllde 18 år i förra veckan! Elin följde med mig till festen och vi var unefär 15 st som var där. Vi hade presenter åt henne, vi körde olika lekar och vi hade det kul! Efteråt drog vi till krogen, det var kul och Elin fick träffa mina vänner! 
Idag drog vi till Marieberg och shoppade där och fikade på Espresso House. Ikväll blir det en myskväll framför tvn! 
 

VICTORIA´S SECRET BODY MIST

Ännu en sak till min Victoria´s Secret samling! Det är en kroppsparfym och den heter Love Spell. Luktar så underbart gott! Tacktack Pernilla som köpte den till mig! 
 

LÖSNAGLAR

Nu har jag skaffat mig klor. ;) Hade bara lust att prova lösnaglar så när jag var i Birsta City så köpte jag lösnaglar. Under helgen limmade jag fast dom och jag kan säga att jag är jätte nöjd! 
 
Höstlovet är slut och jag är tillbaka till Örebro! Har haft en fin vecka hemma och nu gäller det att jobba hårt fram till 19:e december då jag får jullov! Inte så långt tid kvar!